Logo no.sciencebiweekly.com

Ny studie vil fokusere på fordeler av kjæledyr for eldre amerikanere

Innholdsfortegnelse:

Ny studie vil fokusere på fordeler av kjæledyr for eldre amerikanere
Ny studie vil fokusere på fordeler av kjæledyr for eldre amerikanere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ny studie vil fokusere på fordeler av kjæledyr for eldre amerikanere

Video: Ny studie vil fokusere på fordeler av kjæledyr for eldre amerikanere
Video: Abandoned 1700s Fairy Tale Castle ~ Owner Died in a Car Crash! 2024, April
Anonim

Bilder av: Tyler Olson / iStockphotos

HABRIs tildeler et stipend på $ 43.000 til University of Missouri for å studere de positive effektene som kjæledyr har på vår voksende befolkning av eldre borgere.

I mitt kjæledyrskrevne samfunn pleier jeg å kjenne mine naboer på grunn av deres critters. Jeg vet at Jakes mor og far alltid bølger til meg fra bilen når de kjører forbi. Jeg vet at Lucky the Chihuahua alltid drar sin aktive og livlige octogenarske eier Val, over for en prat når jeg er i min hage. Og at våre nye naboer har en sjokolade lab som heter Jackson som alltid stopper for å si hei på hans walkies - selv om jeg fremdeles prøver å huske fars fars navn. Ingen tvil om at våre kjæledyr kan fungere som et firbenet visittkort, introdusere folk til hverandre og generere en organisk samtale hvor de enn kommer til å spasere.

Folkene på Human Animal Bond Research Initiative (HABRI) føler det samme og nylig annonserte at de ville tildele et stipend på $ 43.000 til University of Missouri for en ny studie som vil undersøke hvordan våre kjæledyr påvirker det sosiale engasjementet og det psykologiske velvære- være av voksne i kategorien 55+.

Beslektet: Pensjonssamfunn som omfavner kjæledyr, blir en voksende trend

Målet er å avgjøre om middelaldrende (55-64 år) og eldre (65+) voksne er mer engasjert i samfunnet, deltar mer, føler seg større tilfredshet med sitt liv og er mindre deprimert hvis de eier et kjæledyr.

Steve Feldman er administrerende direktør med HABRI og sier at med nær 75 millioner babyboere som kommer inn i midten og senere voksenlivet, forstår hvordan kjæledyr kan forbedre livet deres, er viktig. "Med resultatene av denne studien i hånden vil potensielle kjæledyrseiere få ny informasjon om fordelene ved å bringe et kjæledyr inn i livet, og helsepersonell kan oftere vurdere å foreskrive kjæledyr for eldre amerikanere i deres omsorg."

Relatert: HABRI tilskudd $ 42,000 for å studere effekter av servicehunder på krigsveteraner med PTSD

Alt er fornuftig for meg, men hvordan starter du et prosjekt av denne størrelsen? Tilsynelatende vil data hentet fra den nylige nasjonale helse- og pensjonsstudien bli gjennomgått av forskerholdet med særlig vekt på konklusjonene som er spesifikke for enkeltpersoner som deltok i en eksperimentell human-dyr-interaksjonsdel av studien. De er sikre på at disse dataene skal gi dem en bedre forståelse av hvordan følgesvenn kan påvirke denne raskt voksende demografiske og håper at deres funn kan frigjøres innen året.

HABRI-stiftelsen opprettholder verdens største nettbibliotek med forskning og informasjon om human-animal bond-obligasjoner; Hittil har finansiert mer enn en halv million dollar i innovative forskningsprosjekter for å dokumentere helsemessige fordeler av følgesvenner vitenskapelig. og informerer offentligheten om forskning om forskning i menneske-dyrs bånd og den positive rollen som følgesvenn i samfunnet.

Anbefalt: