Logo no.sciencebiweekly.com

Norman Scooter Dog trenger hjelp med kreftbehandlinger

Innholdsfortegnelse:

Norman Scooter Dog trenger hjelp med kreftbehandlinger
Norman Scooter Dog trenger hjelp med kreftbehandlinger

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Norman Scooter Dog trenger hjelp med kreftbehandlinger

Video: Norman Scooter Dog trenger hjelp med kreftbehandlinger
Video: NFL Players Pets: Cats vs. Dogs? | NFL Films Presents 2024, April
Anonim

Bilder av: Norman The Scooter Dog

Norman, Guinness World Record-vinner og berømt scooterhund, gjenoppretter seg fra kreft, og hans nye GoFundMe-side bidrar til å betale for behandling.

Norman Scooter Dog satte Guinness World Records for å være den raskeste hunden på en scooter i 2013. Norman var på sen show med David Letterman i 2011, og wowing folk med sin evne til å ri en scooter og en sykkel som mennesker gjør, og folk falt forelsket i Briard, som nå er syv år gammel.

Relatert: Saint Bernard Breaks Guinness Record med verdens lengste tunge [Video]

I juni la hans menneskelige Karen Cobb merke til at han hadde hovne lymfeknuter på en av bakbenene og haken. Det viser seg at Norman ble diagnostisert med stadium 4-lymfom, som vanligvis tar en hunds liv i to til åtte uker etter diagnose uten behandling.

Det var viktig at Norman fikk kjemoterapi og en benmargstransplantasjon som fas som han kunne, men det er ganske kostbart, selv for en World Record-breaker. En GoFundMe-side ble opprettet, og giverne ga generøst mer enn $ 23 000 for å betale for hans behandlinger. Dyrkreft veldedighet Perseus Foundation ble enige om å matche donasjoner på opptil $ 10.000 for hans omsorg og etter kjemobehandlinger nær sitt hjem i Canton, Georgia, reiste han til California i slutten av september for en beinmargstransplantasjon.

Relatert: Hva er de 6 vanligste sykdommene hos hunder?

Han blir behandlet av Dr. John Chretin, med VCA West Los Angeles Animal Hospital, og regelmessige oppdateringer blir lagt ut på hans Facebook-side. Daglig har Norma krevd trombocytinfusjoner som koster $ 2000 per infusjon, da de prøver å få blodplatetall til 10.000. Ifølge en nylig oppdatering synes prosedyren å fungere som leger ser nye blodplater som ser ut som Normans og ikke transfuserte blodplater.

En Briards levetid er typisk 12-14 år gammel, så han har fortsatt mange år igjen for å wow folk med sine antics, hvis behandlingen skal lykkes. På grunn av denne skrivingen hadde fattige Norman vanskelig, med feber tilbake og leger bekymret for et virus han måtte ha inngått. Hans mor ønsker det kjent at i motsetning til andre medier dekning sier alle de midler som trengs for å behandle ham har blitt reist, har de ikke, og noen donasjoner til å hjelpe ham vil fortsatt bli verdsatt på deres GoFundMe Side.

Vi sender våre beste helbredende tanker til Norman!

Anbefalt: