Logo no.sciencebiweekly.com

Ingen Strays i Nederland - hvordan gjør de det?

Innholdsfortegnelse:

Ingen Strays i Nederland - hvordan gjør de det?
Ingen Strays i Nederland - hvordan gjør de det?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ingen Strays i Nederland - hvordan gjør de det?

Video: Ingen Strays i Nederland - hvordan gjør de det?
Video: SURPRISE!!! Nikon 180-600 REVIEW: The BEST “Affordable” Wildlife / Sports Lens?! 2024, April
Anonim

Bilder av: Greentellect / Bigstock

Mens det kan virke som å være utrolig å forestille seg et land der det ikke er noen kjæledyr, tro det. Nederland har delt hvordan de holder gatene fri for strays og hjem fullt av kjærlighet.

Det er vanskelig å tenke på, er det ikke? En søt, underernærd hund, vandrer gatene, lurer bare på hvorfor han ikke kan bry seg om eller gi den kjærligheten han så rikelig har.

Eller for å forestille seg tortur som så mange dyr opplever i navnet på sport, mat eller vanlig gammel grusomhet. Det gjør vondt våre hjerter.

Derfor er vi veldig begeistret over hvordan livet er som for strays (og kjæledyr, generelt!) I Nederland. Landet hevder at det er absolutt ingen svindelhunder i landet.

Ja, du leser det riktig. Ingen.

Hvordan kan dette være? Sikkert, det kan det ikke?

Det er. Og det er takket være mange fantastiske faktorer. Først og fremst er det landlovgivende lovgivning som tillater spaying og neutraliseringstjenester å være GRATIS for sine borgere. Nå er kostnaden for å sikre at overbefolkning av kjæledyr ikke skjer, ikke noe som noen trenger å bekymre seg for.

Relatert: Kast bort hunder rekruttert til å være K9 hunder

Mer, som virkelig omfavner "adoptere, ikke handle," mentalitet, det er lover som legger høye skatter (som, veldig høye) på transaksjoner der valper er kjøpt, snarere enn vedtatt fra en av de 200 hundeskjoldene i Nederland. Snakk om å jobbe for å rydde opp husene - som selvfølgelig ikke er drepende. Dette gjør også bordene jevnere for den stakkars gamle eldre hunden som den søte som en knappvalp. Hundens alder dikterer ikke alltid kjærligheten å gi!

Den nederlandske dyrkontrollen er også uten sidestykke. Når noen ser bort på gaten, kan han eller hun ringe dyrekontroll, og de kan være sikre på at dyret vil bli reddet (forestill deg det - reddet, for ekte, av dyrkontroll!) Og tatt vare på til det er vedtatt.

Et annet stort stykke lovgivning som nederlandsk regjering innehar, er straff for overgrep mot dyr. Vi snakker ikke bare et slag på et håndledd. Dyrmisbrukere og de som driver med grusomhet (som for eksempel greyhound misbruk og forlatelse for racing) får tungt straff (ummm, som opp til $ 18, ooo!) Og kan til og med få fengselsstraff. Stive setninger. Ville det ikke vært bra? De som myrder uskyldige dyr, vil få deres bare belønninger!

Relatert: Land Of The Strays er Doggie Heaven

Og selv om alle lover og straffer og avgifter og innsatser som regjerings- og dyrevelferdsgruppene har lagt fram er tydelig trengte og effektive, er kanskje den viktigste delen av denne revolusjonen for dyr over hele landet bare mentalitet. Nederlanders syn på dyr har endret seg gjennom årene, og de tenker overveldende på dyr som uskyldige skapninger som lever og kan føle og lide. Barn blir undervist fra tidlig på at det er vårt ansvar å være respektfull og kjærlig med alle dyrene … og denne mentaliteten er blitt normen nå.

Med hele landet nytte, fordi som vi alle vet … Et hjem er ikke et hjem uten kjæledyr.

[Kilde: New York Times]

Anbefalt: