Logo no.sciencebiweekly.com

Ohio lager historie med banebrytende anti-valp-mill lov

Innholdsfortegnelse:

Ohio lager historie med banebrytende anti-valp-mill lov
Ohio lager historie med banebrytende anti-valp-mill lov

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ohio lager historie med banebrytende anti-valp-mill lov

Video: Ohio lager historie med banebrytende anti-valp-mill lov
Video: When your dog doesn't want to go out #shorts 2024, April
Anonim

Bilder av: FannyF / Shutterstock

Anti-valp-loven som er blitt inngått i loven denne måneden, vil håndheve store reformer for å forbedre livene til avlshunder.

Ifølge Humane Society's Horrible Hundred-rapporten er Ohio nestens verste valpmøllestat. Og det er ikke en liste du vil ønske å bli funnet på noe sted, enn si helt øverst. I valpemøller, som Ohio er beryktet for, blir hunder holdt i forferdelige forhold. Fra å bruke sine liv i trange ledningsburer for aldri å ha noen sosialisering eller medisinsk behandling, blir dyr som utnyttes av grusomme bakgårdsoppdrettere dømt til en virkelig mareritt eksistens. Heldigvis ser lidenskapelige og modige frivillige og aktivister seg for å forandre det for alltid; og den historiske Ohio loven er bare det første trinnet i det som forhåpentligvis vil bli en vellykket reise for å utrydde grusom og uansvarlig avlsmetoder.

BREAKING: Ohio's guvernør John Kasich har signert House Bill 506 i lov. Ohio vil nå ha noen av de sterkeste valpmøllebegrensningene i USA!

Skrevet av The Humane Society of the United States - Puppy Mills Campaign fredag 29. juni 2018

Landemerket anti-valp-mill lovgivning som er blitt inngått i loven av Ohio s guvernør John Kasich håndhever strenge regler for oppdrettere som vil sikre menneskelig behandling av deres dyr. Her er noen av endringene som blir introdusert med denne regningen:

  • oppdrettere må sørge for riktig bolig (det betyr at det ikke kommer noen gulv på gulvet og ikke burstapling)
  • årlige veterinære eksamener vil være obligatorisk for hver avlhund
  • Alle dyr må møte sine behov, inkludert å ha konstant tilgang til vann og mat, mosjon og sosialisering
  • Det vil være en grense for avl til 8 kull per levetid per kvinne

Og det beste er at alle kommersielle oppdrettere som ønsker å selge sine valper til Ohioans, må overholde disse reglene, uavhengig av hvor de opererer fra.

Så snart denne loven begynner å bli drevet offisielt i tre måneder, vil Ohio gå fra å være en beryktet valpenmøllestat til å ha noen av de sterkeste avlsbegrensningene i USA. Og hvis det ikke er et tegn på at det er håp ennå å gjøre ting bedre for våre furrige venner i nød, vet jeg ikke hva som er!

Anbefalt: