Logo no.sciencebiweekly.com

Portland, Oregon er Ultimate Pet Friendly Road Trips siste stopp

Innholdsfortegnelse:

Portland, Oregon er Ultimate Pet Friendly Road Trips siste stopp
Portland, Oregon er Ultimate Pet Friendly Road Trips siste stopp

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Portland, Oregon er Ultimate Pet Friendly Road Trips siste stopp

Video: Portland, Oregon er Ultimate Pet Friendly Road Trips siste stopp
Video: HELD HOSTAGE - BASED ON A TRUE STORY - FULL ACTION MOVIE IN ENGLISH 2024, April
Anonim

Bilder av: Igor Normann / Shutterstock

Vanskelig å tro, men The Ultimate Pet Friendly Road Trip er i ferd med å avslutte, og de har annonsert sitt neste og siste stopp vil være i Portland, Oregon den 4. november.

Amy og Rod Burkert, våre venner på GoPetFriendly.com er heltidspersoner som gjør alt arbeidet med å finne de beste måtene (og stedene) for å reise med kjæledyrene dine! De har ventured alle over hele landet-48 stater og District of Columbia, og de har samarbeidet med ulike organisasjoner over hele landet som deler fabelaktige tips og produkter som gjør reiser med din beste venn, fabelaktig.

Relatert: Denne reisekatten lever livet du ønsker deg

Deres siste stopp på The Ultimate Pet Friendly Road Trip vil være denne lørdag den 4. november på Furever Pets i Portland, Oregon. De samarbeider med Oregon Humane Society (og det er en hundevennlig hendelse, selvfølgelig!) Som et møte, hilse og adoptere arrangement! Fra kl. 11.00 til kl. 14.00, vil Amy og Rod svare på spørsmål om kjæledyrsreiser og dele alle sine tips for å holde kjæledyret ditt lykkelig og trygt når du reiser denne flotte nasjonen. Og selvfølgelig ser du den alltid elskelige Ty og Buster!

De vil levere produktdemoer og gi noen ganske flotte goodieposer til de første 50 vennene som slutter med og sier "Woof!" (Ganske sikkert du kan bare si "Hei!" Også!)

Du kan også gå inn på noen tegninger for fantastiske priser, inkludert et opphold på 2 netter på Red Roof Inn etter eget valg! Ekstra premier inkluderer en Sleepypod-bærer eller -sele, en Yummy Travel Bowl, en kjæledyrtemperaturmonitor fra RVPetSafety.com, krage og båndkombinasjoner fra Alcott, en Freedom No-Pull Harness, hundeleker fra goDog og min favoritt-en sammenleggbar kjæledyrskål fra Winnebago. Jeg mener, vær så snill med deg!

Relatert: GoPetFriendly er 15K Mile Quest for å finne de beste kjæledyrattraksjonene i USA

Hvis du er i Portland-området, og spesielt hvis du leter etter et nytt furry-familiemedlem, går du videre til Furever Pets og sjekker dem ut. Du kan svare på Facebook-eventsiden og la dem få vite at du kommer til å være der med halen din!

Og du kan alltid holde tritt med familiens vei på sin side!

Anbefalt: