Logo no.sciencebiweekly.com

#PuppyBra: Instagrammodeller Går Topless For En Bra Årsak

Innholdsfortegnelse:

#PuppyBra: Instagrammodeller Går Topless For En Bra Årsak
#PuppyBra: Instagrammodeller Går Topless For En Bra Årsak

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: #PuppyBra: Instagrammodeller Går Topless For En Bra Årsak

Video: #PuppyBra: Instagrammodeller Går Topless For En Bra Årsak
Video: Малинуа подойдет не каждому Бельгийская овчарка особенности породы Мысли в слух 2024, Kan
Anonim

Bilder av: Mowgli Rescue

#Puppybra, Mowgli Rescues nye sosiale media kampanje, har Instagram-modeller som byttet undertøy for pooches, og alt for en god sak!

Instagram kjendiser skaper mye oppmerksomhet, men ikke alt er positivt. De får ofte en dårlig rap, for ikke å være gode rollemodeller til yngre generasjoner, og er portrettert som overfladiske og selvobsatte egenskaper som ofte tilskrives alle tusenårene. Men er alt det negative tilbakemeldingen rettferdiggjort?

Stephanie Kay Meyer, en tidligere modell, dyrerettighetsaktivist og grunnleggeren av Mowgli Rescue synes ikke å tenke på det. Hennes ideell organisasjon, som ble grunnlagt i 2016, ville ikke være der den er i dag uten støtte fra unge voksne i sitt samfunn.

"[…] Det har vært veldig kult å se hvordan optimalisering av våre sosiale medier-plattformer har båret hele organisasjonens innsats. Omtrent 80% av mine fosters, adopters, støttende merker og muligheter kommer gjennom Gen-Y å nå ut og ønsker å være involvert gjennom Instagram. Og det er det Mowgli Rescue egentlig handler om - fremme viktigheten av dyrevelferd og redde dyr til neste generasjon kjæledyrseiere, beslutningstakere og ledere. ", Meyer sier.

Mowgli Rescue har som mål å utdanne tusenårene om dyrevelferd og oppfordre dem til å markedsføre det selv, så det kommer ikke som en overraskelse at denne sosialmediedrevne kampanjen snakker mest til Generasjon-Y. Meyer sluttet med fotografen Frankie Mark (publisert i Vogue Italia og C-Heads Magazine) og modellen Destiny DeLisio, medgrunnlegger av Modeller av Medfølelse, for å hjelpe til med å spre ordet om bedårende hundredninger.

Over 30 Instagram-modeller deltok i #PuppyBra-kampanjen og utgjorde topless med valper som, som navnet antyder, doblet som bras. Meyer opprettet denne kampanjen for å kaste lys over problemet med hjemløse hunder, og ødelegge stereotyper som omgir sosiale medier kjendiser:

"[…] Jeg trodde dette er den perfekte muligheten til å vise hvordan disse unge kvinnene fortsatt kan være morsomme og flirty, samtidig som de fremmer positivitet på samme tid."

Du kan sjekke ut #PuppyBra-kampanjen på Instagram, eller ta en titt på baksiden av scenen videoen av fotoskjeden her!

Anbefalt: