Logo no.sciencebiweekly.com

Forskning finner at Doggy Paddling Hjelper Canine Joint Issues

Innholdsfortegnelse:

Forskning finner at Doggy Paddling Hjelper Canine Joint Issues
Forskning finner at Doggy Paddling Hjelper Canine Joint Issues

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Forskning finner at Doggy Paddling Hjelper Canine Joint Issues

Video: Forskning finner at Doggy Paddling Hjelper Canine Joint Issues
Video: Эта Находка Вызвала Шок у Археологов во Всём Мире 2024, April
Anonim

Bilder av: cynoclub / Bigstock

Er Hydroterapi inkludert i din kjæledyr forsikring? Du vil kanskje ha det - forskere bekrefter at svømming hjelper hundene med felles problemer.

Doggy padle har alltid vært en ting med skjønnhet, som hunder er beryktet for deres kjærlighet til vannlevende eventyr. Noen raser, som den portugisiske vannhunden som er oppkalt etter sin kjærlighet til sjøen, kan ikke få nok av sprut gjennom bølgene. Forskere ved Hartpury University Center i Storbritannia har utgitt en nylig studie som tyder på at en dag ved innsjøen kan være mer gunstig for hundens helse enn du kanskje tror.

Studien ble utført med Labrador Retrievers, som sammen med tyske hyrder er tilbøyelige til å vise en form for genetisk lidelse "albue dysplasi". Albue dysplasi forårsaker et fenomen kjent som underarme lameness, og kan forårsake alvorlige mobilitetsproblemer for kjæledyrene dine. Uten terapi kan tilstanden forverre, noe som kan føre til nedgang i livskvalitet for berørte hunder.

Relatert: Pooch PFDs: Hvorfor hunden din trenger en livjakke

Utrolig, hundene i UK studie med denne lidelsen, som brukte hydroterapi regelmessig, viste en markert forbedring i tilstanden deres. Alt fra deres skritt til deres bevegelsesområde viste forbedring, noe som betyr at denne typen vannbehandling har potensial til å hjelpe mange hunder til å gjenvinne sin evne til å lede aktive liv.

Selv om studien bare inneholdt labradorer i testbassenget, sa forsker dr. Alison wills: "da andre raser er utsatt for å utvikle albue dysplasi, spesielt tyske hyrder, ville det være interessant å undersøke hvordan hydroterapi påvirker bevegelsen av ulike typer hunder." Det er mye potensial for forskere å utvide og bygge videre på denne studien, inkludert opprettelse av spesialiserte vannrutiner og øvelser som viser seg å være gunstige.

Utover forskernes forventninger viste kontrollgruppen av friske pupper også en merkbar forbedring i deres mobilitetsegenskaper etter hydroterapi. Deres skritt forbedret både i frekvens og lengde. Dr. Wills bekreftet at "fra funnene av denne studien, ser det ut til at svømming er bra for hunder."

Relatert: Hold hundens hode over vann med Watercollar PFD

Betyr dette at alle hundene skal registrere seg for en "Svette til Oldies" -klatrerne? Selv om det ikke kan bekreftes at hydroterapi vil forbedre livet til alle hunderraser, på grunn av de forskjellige byggene og skjelettvariasjonene fra hund til hund, er det en fin måte å trene og holde seg i bruk ved kaien. Det er ingen bedre måte for deg og din valp å stenge den stranden bod i sommer.

Noen svømmebassenger er åpne for hunder på rengjøringsdager, så ring opp ditt lokalsamfunnsbasseng for å finne ut om det finnes en doggy paddle dag planlagt i nær fremtid.

Hvis du planlegger å svømme med hunden din i sommer, er det viktig å øve vannsikkerheten. Sørg alltid for at vannet hunden din svømmer i er ren og fri for farlig avfall. Ikke alle hunder er flotte svømmere, og noen kan kreve bruk av et livsvern. Hunder bør aldri være i vannet uten tilsyn, spesielt i dypt åpent vann hvor de kan bli presset for langt på grunn av bølger og undertøy. Det er også viktig å sørge for at hunden din blir hydrert under fysisk aktivitet, og at deres reaksjon på solens varme overvåkes nøye for varme stress.

Tid til å treffe bassenget dekk, alle, det kan bare være akkurat det hunden din trenger for å holde seg frisk!

[Kilde: Science Daily]

Anbefalt: