Logo no.sciencebiweekly.com

Kunne dette være den sikreste kjæledyrleverandøren noensinne?

Innholdsfortegnelse:

Kunne dette være den sikreste kjæledyrleverandøren noensinne?
Kunne dette være den sikreste kjæledyrleverandøren noensinne?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kunne dette være den sikreste kjæledyrleverandøren noensinne?

Video: Kunne dette være den sikreste kjæledyrleverandøren noensinne?
Video: Uggie the Dog, Star of The Artist, Has Died at 13 2024, April
Anonim

Gunner Kennels G1 Small mottar den første noensinne dobbel sertifisering for kjæledyr reiseprodukter fra Senter for Pet Safety.

Vi vet at barnestoler og lignende går under streng kollisjonstesting, men det er hyggelig å vite at lignende tester blir utført for våre kjæledyrbærere også.

Senter for kjæledyrsikkerhet gjør mye forskning og testing av kjæledyrprodukter for å sikre at de er trygge og kjæledyrbilbåter er topp på listen over prioriteringer når det gjelder sikkerhet. Vi kjøper disse produktene for å holde kjæledyrene trygge når vi er ute og om, så vi må vite at vi kjøper en transportør som vil hjelpe og ikke hindre våre elskede dyr, hvis vi skulle være involvert i en bilulykke.

Relatert: 86% av bil kjæledyrbegrensninger Feil CPS Crash Tests

Det ser ut som at sprøyting på en Gunner Kennels G1 Small (med styrketankers ankerstropper) kan være en klok investering, da den nettopp har blitt tildelt Dual Certification fra Senter for Pet Safety. Ingen andre kjæledyrs reiseprodukt har noensinne fått denne dobbelte prisen.

Men hva betyr det? Vel, det er ganske imponerende faktisk. Det betyr at produktet har oppnådd en femstjerners vurdering under krasjetesttilstand både i kasse- og transportklassen. Krasjetestingen er streng, den er sponset av Subaru of America, og resultatene er derfor pålitelige.

Dette flotte resultatet vil utvilsomt være bra for virksomheten til Gunner Kennels, og kanskje vil det oppfordre andre produsenter til å delta i testprogrammet for å sikre at deres egne produkter er helt trygge for både kjæledyr og deres eiere.

Anbefalt: