Logo no.sciencebiweekly.com

SFSPCA Holiday Windows Event bringer Adoptable Pets til Macy's

Innholdsfortegnelse:

SFSPCA Holiday Windows Event bringer Adoptable Pets til Macy's
SFSPCA Holiday Windows Event bringer Adoptable Pets til Macy's

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: SFSPCA Holiday Windows Event bringer Adoptable Pets til Macy's

Video: SFSPCA Holiday Windows Event bringer Adoptable Pets til Macy's
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, April
Anonim

Er noe furu og bedårende på juleønskelisten din? Den årlige Holiday Windows-arrangementet i San Francisco er det perfekte stedet å være hvis du ønsker å adoptere et kjæledyr.

Hvilken bedre måte å slå ferien blues enn snuggling med en furball? Hvis du ønsker å legge til et firbenet medlem til familien din, må du slippe av Macy's Union Square-butikk og sjekke ut alle de søte kjæledyrene som holder tappene krysset for en jul med en ny familie.

Med en tradisjon som har gått sterk i over 30 år, har San Francisco Society for Prevention of Cruelty to Animals og retail giant, Macy's, samarbeidet med å finne kjærlige hjem til kjæledyr i nød. Den 31ste årlige arrangementet, med tittelen "The Perfect Gift Bringer Folk sammen", fanger den sanne ånden til jul som den mest magiske tiden på året som er ment å bli brukt med de som vi elsker mest. Macys Holiday Windows-arrangement gir deg muligheten til å øke familiens lykke (og antall medlemmer!) Ved å vedta en katt eller en hund i nød.

Holiday-vinduet har gjort det mulig for over 9000 dyr å finne en familie av sine egne, i løpet av tre tiår av eksistensen. Bare i fjor ble 257 kjæledyr vedtatt til faste, kjærlige hjem gjennom denne hendelsen, og nesten $ 100 000 ble reist for å støtte det fantastiske arbeidet i SFSPCA.

I år, i tillegg til den tradisjonelle vindusdisplayet, sprer julens glede seg med et spesielt sted på 6th gulvet i bygningen. Her vil de besøkende kunne møte enda flere adoptable dyr og få muligheten til å delta i den fete SF SPCA Cuddle Experience. Hvor fantastisk er det ?!

Ikke gå glipp av ferie snuggles med valper og kattunger, eller muligheten til å møte kjæledyret i drømmene dine! Kom videre til Macy's Union Square, som starter 17. november, for å støtte SFSPCA og blande med sine kjære redninger. Hvem vet, kanskje du faller hodet over hælene for et bedårende skjult kjæledyr og gi dem julegaven de har håpet på!

For mer informasjon om dette arrangementet og hvordan du kan delta, sjekk ut SFSPCAs nettside.

Anbefalt: