Logo no.sciencebiweekly.com

Vis av kreativiteten din med DôyenWorlds DôyenDog og DôyenCat

Innholdsfortegnelse:

Vis av kreativiteten din med DôyenWorlds DôyenDog og DôyenCat
Vis av kreativiteten din med DôyenWorlds DôyenDog og DôyenCat

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vis av kreativiteten din med DôyenWorlds DôyenDog og DôyenCat

Video: Vis av kreativiteten din med DôyenWorlds DôyenDog og DôyenCat
Video: A Dog's Purpose Official Trailer 1 (2017) - Dennis Quaid Movie 2024, April
Anonim

Dekor eller hundeleker? Det er vanskelig å fortelle med disse superkule interaktive hund- og katteleker fra DôyenWorld som debuterer på SuperZoo.

DôyenWorld har introdusert de nye DôyenCat- og DôyenDog-lekene, de er som old-school weeble wobbles, og de faller heller ikke! Perfekt for å underholde katten din eller hunden mens de hele tiden rygger seg opp, leker lekre kjæledyret ditt for å prøve igjen.

Image
Image

Relatert: Hvorfor blir katter gale for kattemynte?

De er også behandler dispensere! De har en dispenser på bunnen av leketøyet, og du kan sette små godbiter eller til og med kattemynte og / eller anisbehandler for å holde kjæledyret underholdt og motivert i flere timer. I det hele tatt, perfekt for ondskapsfulle valper som stadig søker etter noe å gjøre, og for eldre kjæledyr for å holde dem stimulert og engasjert.

Virkeligheten er at kjæledyr foreldre bruker massevis av penger på leker som enten ikke er interessante for kjæledyr, eller blir decimated av super chewers som bare ikke kan bli plaget. Behandlingen er motiverende, og catnip / anis holder kjæledyret ditt godt, selv etter at godbitene er borte. De bedårende ørene og ansiktet på Dôyens er sikker på å lokke kjæledyret ditt i forlovelse, og vi elsker at du kan få en av sine "Express Yourself" -serier som du kan designe og farge deg selv! De anbefaler at du bruker bare ikke-giftige medier for å gjøre det selvfølgelig, men mulighetene er uendelige for morsomme og kreative spedbarn som hele familien kan nyte!

Image
Image

Relatert: DIY Dekorative hunderett håndklær

Sjekk de ut! Vi er ganske sikre på at kjæledyrene dine vil tro at du er bomb.com hvis du gjør det!

Anbefalt: