Logo no.sciencebiweekly.com

Studie: Amerikanske kjæledyr er tyngre enn noen gang

Innholdsfortegnelse:

Studie: Amerikanske kjæledyr er tyngre enn noen gang
Studie: Amerikanske kjæledyr er tyngre enn noen gang

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Studie: Amerikanske kjæledyr er tyngre enn noen gang

Video: Studie: Amerikanske kjæledyr er tyngre enn noen gang
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Bilder av: Ryo / flickr

Amerikanske kjæledyr er mer overvektige enn noensinne - ny forskning viser at "fete katter" blir stadig vanligere, og hundene piller på pundene.

Foreningen for kjæledyrfedmeforebygging har nylig gitt ut data som sa et rekordnummer av amerikanske kjæledyr, nå klassifisert som overvektige eller overvektige. Fordelingen for de overvektige dyrene var ganske like, med 54% av hundene og 59% av kattene merket som overvektige / overvektige, noe som betyr at rundt 41,9 millioner hunder og 50,5 millioner katter veier inn på usunn nivå.

Studien, som startet i oktober 2016, spores 1.224 hunder og 682 katter, innen 187 veterinærklinikker over hele landet. APOP grunnlegger og veterinær Dr. Ernie Ward sier at kjæledyrsvekt er fortsatt den største helsetruselen mot hunder og katter, og er verre nå enn det noensinne har vært. Fedme dreper millioner av kjæledyr for tidlig, og koster kjæledyrseierne titalls millioner av dollar for å behandle unødvendige fedme komplikasjoner.

Relatert: Weighty Fakta om Feline Obesity

Pet fedme har ikke bare en negativ innvirkning på livskvaliteten, men øker risikoen for sykdom som leddgikt, diabetes, leversykdom og til og med kreft.

Dr. Ward mener at flere kan gjøres med hensyn til kommunikasjon mellom veterinærer og dyreeiere når det gjelder ideell kjæledyrsvekt. Forskningen viste at over 90% av alle kjæledyrseierne tok kjæledyret til veterinæren, men bare halvparten av de rapporterte at dyrene deres diskuterte sunn vekt for sine kjæledyr, eller komplikasjoner som kunne oppstå når de ikke var i ideelle vekter. Flere, undersøkte kjæledyr foreldre sa at deres veterinærer ikke tilbød forslag til å holde kjæledyr i en sunn vekt før det virket som fedme var et betydelig problem.

Relatert: Studie: En hunds diett er viktig for gutten på flere måter enn en

Det er imidlertid forskjellig fra de undersøkte veterinærene hevdet. Over 60% av de undersøkte veterinærene sa at de diskuterte idealvekt med klienter, og mens 42% av kjæledyrsforeldrene ble enige om at deres dyrlæger skulle anbefale vedlikeholdsdiet når det trengs, opplyste 64% av de undersøkte veterinærene at de burde vise et mulig problem med kjæledyr foreldre Å føle sin veterinæres innspill var ikke som nødvendig. Faktisk oppnådde nesten halvparten av de undersøkte kjæledyrseierne diettanbefalinger fra elektroniske kilder, mens bare 19% av dyrene følte nettkilder gitt tilstrekkelig diettinformasjon.

Anbefalt: