Logo no.sciencebiweekly.com

9 tips for vei tripping med hunden din

9 tips for vei tripping med hunden din
9 tips for vei tripping med hunden din

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 9 tips for vei tripping med hunden din

Video: 9 tips for vei tripping med hunden din
Video: CAMPING in RAIN - TENT - Dog 2024, April
Anonim

Jeg elsker å gå på vei med hundene mine, og vil sannsynligvis velge dem over omtrent enhver menneskelig følgesvenn. Vi har gått fra California til Colorado, fra Colorado til Arizona, så mange steder i mellom, og har hentet noen tips underveis for å gjøre din neste tur med valpene dine så enkle som mulig.

1. Hvis hunden din ikke pleier å være i bilen i lange perioder, starter med kortere turer til parken og bygg opp til et par timer eller mer.

Dette er spesielt viktig hvis den eneste gangen hunden din kommer i bilen, er å gå til veterinæren. Han kan ikke være veldig spent på å komme inn i bilen først, men når du bygger opp positive erfaringer og foreninger med å være i bilen, vil han begynne å bli begeistret.

Hvis hunden din absolutt hater bilen og / eller er redd for å være i bilen, må du aldri tvinge ham til å komme inn. Du må kanskje starte enda tregere enn korte turer til parken, som bare å komme seg inn i bilen og gi ham en Kong eller spesiell godbit å tygge på. Du vil kanskje også prøve beroligende godbiter (min favoritt er ProQuiet) eller beroligende musikk (som gjennom en hundes øre).

Image
Image

2. Gi hunden din minst et par timer før du reiser.

Hvis du ikke har gått på en lang tur med hunden din før, må du sørge for at hun spiser et par timer før du går, hvis hun får bilkjøring.

Image
Image

3. Få hundens vaksiner oppdatert og ta med hunden din rabies shot record.

Noen stater kan kreve bevis på vaksinering ved statslinjer.

Image
Image

4. Oppdater hundens ID-koder.

For sikkerhets skyld!

Image
Image

5. Pak en pose til hunden din.

Mine hunder har sine egne reisevesker, og i dem er reiseskåler, spesielle leker, godbiter, mat, potteposer, en krysskamme, og alt annet vi kan trenge (medisiner om nødvendig, ekstra vann, jakke, teppe). Planlegg for ting å holde hunden opptatt i bilen og på hotellet.

Image
Image

6. Bestem hvordan hunden din skal reise.

Den sikreste måten å reise med hunden din på, er å få ham til å kjøre i en reise-godkjent kasse, men Subaru testet hundebelter og fant at Sleepypod var det eneste systemet som ikke brøt eller avdekker testdummihundene. Du tror kanskje det ikke er en stor avtale, og at hunden din vil være bra, men en hund på 10 pund som reiser på 30 miles i timen, kan bli til en 300 pund missil i en krasj - ikke trygg for deg, hunden din eller bilen din.

Image
Image

7. Planlegg hyppige stopp.

Uansett om dette ser på forhånd for hundeparker eller bare å finne åpen plass underveis, vil stoppen la hunden strekke bena og brenne av noe av energien som bygger seg opp fra å sitte i bilen i lange perioder (og det er ikke så ille for deg, heller!). En god tommelfingerregel er å stoppe hver 3-4 timer for en rask tur og pottepause.

Image
Image

8. Bestill dyrevennlige hoteller.

Selv om det står at hotellet er kjæledyrvennlig på bookingwebsiden, kan du sjekke hotellets nettside eller ringe og dobbeltsjekke. Du vil aldri vise deg og bli vendt, og noen hoteller har vektbegrensninger eller rasebegrensninger.

Image
Image

9. La aldri hunden din stå i bilen alene.

Ifølge Humane Society, kan selv en "kul" 72 grader Fahrenheit utenfor få opptil 116 grader Fahrenheit inne i bilen på bare en time. En bil kan komme opp til 99 grader på bare 10 minutter på en 80 graders dag. Selv om det er kaldt ute, kan hundens kroppstemperatur slippe veldig raskt, så gjør det bare ikke.

Anbefalt: