Logo no.sciencebiweekly.com

Subaru elsker kjæledyr hjelper dyr finne evig bolig i oktober

Innholdsfortegnelse:

Subaru elsker kjæledyr hjelper dyr finne evig bolig i oktober
Subaru elsker kjæledyr hjelper dyr finne evig bolig i oktober

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Subaru elsker kjæledyr hjelper dyr finne evig bolig i oktober

Video: Subaru elsker kjæledyr hjelper dyr finne evig bolig i oktober
Video: Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag 2024, April
Anonim

Bilder av: ASPCA

Subaru of America er vert for sin Subaru Loves Pets Initiative med hjelp av noen venner for å forbedre livene til våre furrige venner.

Subaru of America bruker oktober måneden til å tilby forsyningsstasjoner for lysdyr over hele landet som en del av sin Subaru Loves Pets Initiative.

Relatert: Subaru griper til snø dager for å finansiere Ski Patrol Dog Training

De blir med i det amerikanske samfunnet for forebygging av grusomhet til dyr (ASPCA) og BarkBox-beslutningstakere, BARK i et forsøk på å støtte og vise kjærlighet til de nesten syv millioner dyrene som kommer inn i husly hvert år.

Subaru Loves Pets ønsker å forbedre livene til disse dyrene, og hjelpe dem med å finne dem for alltid. Initiativet er en del av Subaru's Love Promise-visjon, som tar sikte på å vise kjærlighet og respekt for alle, med løse venner. I løpet av hele oktober måned deltar deltakende Subaru-forhandlere landsomfattende sammen med deres lokale dyrehjem i stasjoner for å bringe forsyninger til husdyrene inn. Subaru og BARK har skapt Subaru Loves Pets Shelter Supply Kit, som inkluderer chew-leker, gjenbrukbar mat og vann boller, godbiter og bånd. Disse kittene vil bli gitt til lokale lyskilder, og Subaru-forhandlere vil også gi Nye Pet Parent Kits til familier som adopterer nye kjæledyr i november måned.

Noen Subaru-forhandlere er til og med hostingavgift-frafallet adopsjonshendelser i deres lokalsamfunn i et forsøk på å øke adopsjonen. Hendelsene vil bli støttet av et tilskud til ASPCA av Subaru, og 110 dyrehjem og forhandlere i 35 stater vil være involvert i disse avgiftene. For å se om din lokale forhandler deltar, kan du sjekke ut deres nettsted!

Relatert: Subaru Canada lagene opp med St. John Ambulance Therapy Dog Program

Thomas J. Doll er president og COO i Subaru of America, Inc., og sier at dette er en flott måte for Subaru å returnere kjærligheten som våre kjæledyr gir oss hver dag. Han sier at deltakelse med ASPCA og andre lokale dyrevelferdsgrupper for å hjelpe dyrs helse og velvære over hele landet er noe de er glade for å gjøre. Hvis du vil være en del av initiativet, kan du donere varer hos deltakende Subaru-forhandlere, og når du gjør det, vil du få en helt ny 2018 Subaru Crosstrek pet leketøy og / eller Subaru Loves Pets bandana (mens forsyningene varer). De oppfordrer deg til å besøke og donere forsyninger, og når du gjør det, ta et bilde med din lure venn i en morsom, kjæledyrvennlig fotoramme.

Anbefalt: