Logo no.sciencebiweekly.com

Undersøkelse: Eiere er deres kjæledyrs største faner på sosiale medier

Innholdsfortegnelse:

Undersøkelse: Eiere er deres kjæledyrs største faner på sosiale medier
Undersøkelse: Eiere er deres kjæledyrs største faner på sosiale medier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Undersøkelse: Eiere er deres kjæledyrs største faner på sosiale medier

Video: Undersøkelse: Eiere er deres kjæledyrs største faner på sosiale medier
Video: DETROIT EVOLUTION - Детройт: станьте человеком, фанат фильм / фильм Reed900 2024, Kan
Anonim

Bilder av: graphicphoto / Bigstock

Fra følgende sosiale medier kjente kjæledyrprofil til løpende oppdateringer på timen, kjæledyr spiller definitivt en stor rolle i våre sosiale medier liv.

Takket være sosiale medier har min toårige fugl flere Instagram-følgere enn jeg noensinne har hatt i mitt toårige eierskap til en human Instagram-konto (og han har bare vært aktiv i ni måneder). Men for å være ærlig, er jeg ikke så overrasket, da det er massevis av sosiale medier-kontoer dedikert til fjærete venner, kongelige kattunge og bilde-perfekte pooches. Og takket være en undersøkelse utført av Mars Petcare USA, innser jeg at jeg ikke er den eneste som har et kjæledyr som er mer populært enn dem!

Undersøkelsen viste at en hel del 85 prosent av kjæledyrseierne posterer om sine kjæledyr på sosiale medier, gjennomsnittlig to ganger per uke. Videre sier en av seks at de har opprettet en sosial medieprofil spesielt for deres hund / katt / fugl / etc; og halvparten av respondentene sier at kjæledyret fikk mer oppmerksomhet. Yup, jeg faller definitivt inn i den sistnevnte kategorien … men det er greit. Det faktum at folk nyter my fluffy caiques funksjoner mer enn mine verdslige innlegg betyr at han er kult, og jeg er ikke. Som enhver stolt mamma, jeg er bare glad han får den oppmerksomheten han fortjener. Heck ja, Max er søt!

Relatert: Spør The Hairy Dogfathers: Animal Overshare på Facebook

Tilbake til disse statistikkene: En tredjedel av undersøkelsen sier deltakerne at de posterer om sine kjæledyr så mye (og så ofte) som de gjør om deres faktiske menneskelige familie. Tretten prosent innrømmet å legge ut om sine kjæledyr enda mer enn de gjør sin familie! Jeg forstår hva du mener, deltakere - mine menneskelige venner / familie får bare en rop ut ved spesielle anledninger. Ellers handler det om morsomme fuglmomenter og søte hundeminner (beklager, mor!).

Relatert: Hopping Hounds Jump For Joy i Springy New Photo Series

Når det kommer til kommentarer og liker, innrømmer mer enn halvparten av kjæledyrsforeldre at de bryr seg mer om sine pet-utformede oppdateringer enn de gjør for andre bilder de legger inn, inkludert endringer i eget profilbilde. Tretti prosent av pollede dyreeiere sier at de følger kjente dyr på sosiale medier, noe som ikke er vanskelig å tro siden det er så mange der ute.

Hva er dine favoritt sosiale medier kjente kjæledyrprofiler å følge? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Anbefalt: