Logo no.sciencebiweekly.com

Teenagers inspirerende misjon smelter ditt hjerte og lyser opp dine vegger

Innholdsfortegnelse:

Teenagers inspirerende misjon smelter ditt hjerte og lyser opp dine vegger
Teenagers inspirerende misjon smelter ditt hjerte og lyser opp dine vegger

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Teenagers inspirerende misjon smelter ditt hjerte og lyser opp dine vegger

Video: Teenagers inspirerende misjon smelter ditt hjerte og lyser opp dine vegger
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, April
Anonim

Annie Blumenfeld og hennes redningshund, Teddy, har et kall: å skaffe penger og bevissthet til andre redningspupper i nød

Hva gjorde du da du var 16?

Hvis du var som meg, var du sannsynligvis hengende med vennene dine, sladret om gutter og gå på kino. Men hvis du er 16 år gammel Connecticut-innfødte Annie Blumenfeld, bruker du dine kunstneriske gaver til å hente tusenvis av dollar for dyr i nød.

I 2012 grunnla Annie en ideell organisasjon kalt Wags 4 Håper å øke både penger og bevissthet for hjerteormsforebygging i redning og rehomed hunder likt. Hun ble inspirert av hennes herlig rase hund Teddy, som ble reddet fra et høyt drephem i Texas. Etter å ha vedtatt ham, lærte Annie akkurat hvor langt Teddy var kommet siden han ble reddet: da han først ble ført til veterinæren fra lyet, ble det oppdaget at han hadde et svært alvorlig tilfelle av hjerteorm. Teddy utholden måneder med tøffe behandlinger og nøye overvåkning, men heldigvis trakk han seg gjennom. Som Annie snart lærte, er ikke alle hundene så heldige.

Relatert: Dyr i klasserommet Få en A +

Hjerteorm kan være alvorlig for hunder og kan resultere i alvorlig hjertesykdom, hjertesvikt, andre organskader og til og med død, siden ormene faktisk invaderer et infisert dyrs hjerte, lunger og blodårer. Behandling kan være dyr, vanskelig og noen ganger giftig for en hunds kropp - den beste behandlingen er virkelig forebygging, og det er budskapet Annie håper å komme over.

For å spre ordet og hente mye trengte midler til redningsgrupper rundt om i landet, bruker Annie sine gaver som kunstner til å male tilpassede bilder av hunder og katter. Og her er kickeren: ALLE inntektene går til veldedighet. Annie donerer til shelters og redder i og rundt Connecticut, eller hun vil donere til redning av ditt valg.

Image
Image

Kostnaden for maleriene er også veldig rimelig. Ved $ 50 pluss frakt, får du et tilpasset maleri av din furry venn og du vet at pengene kommer til en god sak.

Annie betaler personlig for alle materialer: lerret, børster og maling, slik at hele $ 50 blir donert til redningene for å betale for dyrets medisinske forsyninger til de finner deres evige hjem. Hittil har Annie og Wags 4 Hope hevet mer enn $ 30.000 for dyr i nød. Er denne gutten fantastisk eller hva?

Relatert: Hunder Tales Sanctuary er som himmelen på jorden

Så neste gang du hører noen som klager på hvordan selvopptaket den yngre generasjonen er, vennligst pek dem i retning av Wags 4 Hope, Annie Blumenfeld og Teddy. (Og fortell dem å be om et maleri!)

Hvis du er interessert i å få hendene på et Annie-kunstverk, kan du kontakte henne på [email protected], og besøke Wags 4 Hope og Facebook-siden (og gi dem en 'Like' mens du er i det !).

Fortsett det store arbeidet, Annie!

Anbefalt: