Logo no.sciencebiweekly.com

'Tis sesongen for å gi - Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr I Behov

Innholdsfortegnelse:

'Tis sesongen for å gi - Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr I Behov
'Tis sesongen for å gi - Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr I Behov

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 'Tis sesongen for å gi - Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr I Behov

Video: 'Tis sesongen for å gi - Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr I Behov
Video: Life's all about finding the little paw lifts that make it special 🐶🤣 #shorts 2024, April
Anonim

Daffy's Pet Soup Kitchen holder kjæledyr og familier sammen - med litt hjelp fra deg!

Feriesesongen er her, og det er viktig å huske de mindre heldige. Mens vi er ute og handler for gaver til kjære, må vi vurdere de som har behov. Alt som trengs er en tapt jobb eller et helseproblem, og livet kan forandre seg drastisk for alle. Skjenker er fulle av kjæledyr som ble overgitt fordi deres eiere måtte redusere til en leilighet som ikke tillater kjæledyr. Det er der Daffy's Pet Soup Kitchen kommer inn i spill.

Hva gjør de?

Daffy's Pet Food Kitchen, som ble grunnlagt i 2008, er en organisasjon som er fast bestemt på å holde kjæledyr og deres familier sammen under økonomiske vanskeligheter. Deres oppdrag er å gi kjæledyrsmat til folk som nå lenger kan ha råd til kostnaden. Med Daffy's, ville de ellers måtte avstå eierskap av sine kjæledyr - nå kan disse brune BFFene være i deres hjem, hvor de tilhører. Daffy's Pet Soup Kitchen hever penger gjennom arrangementer og donasjoner for å holde kjæledyr med sine familier. For tiden opererer fra Georgia, leverte de over 20 000 pounds kjæledyrsmat hver måned til over 35 fylker.

Relatert: Pet Food Bank åpner i Toronto

Hvordan kan jeg hjelpe?

Siden Daffys er primært drevet gjennom donasjoner, er det den enkleste måten å hjelpe. Du kan donere online via deres nettside, eller hvis du befinner deg i nærheten av en av de mange stedene for matfylling i Georgia, ved å donere kjæledyrmat. De trenger også frivillige til arrangementer, kontoroppgaver, henting / levering, innsamling, markedsføring og annen stilling.

En annen måte å hjelpe på er å donere brukte kjæledyrartikler til Daffys nye og brukte dyrebutikk. Et hundre prosent av pengene fra forsyningsbutikken går tilbake til veldedighet. Butikken drives av frivillige, og det bidrar til å holde utgiften lav, slik at flere penger kan gå tilbake til veldedighet.

Relatert: Hull's Haven Border Collie Rescue

Trenger du hjelpen deres?

Daffy's krever ansvarlig pet eierskap å bli vurdert for deres program. Husdyr må være spayed eller neutered og up-to-date på alle skudd. Husdyr må være godt omhyggelig og gitt ferskvann daglig. Deltakere må sjekke inn for å la Daffy's vite deres fremgang. De er også pålagt å frivillige fem timer i uken, for å gi tilbake til samfunnet. Du kan fylle ut et søknad på Daffy's Assistance-siden.

Besøk deres nettside og ta en titt rundt. Denne ideen har mange hjertevarmende og hjerteskjærende historier om menneskene som har gitt sitt liv for deres dyrs skyld, og tilhengere som gjør alt dette mulig. Sørg for å stoppe ved Daisy's Doghouse, Daffys Pet Assistance Service Team, og les historien bak Daffy hunden, som inspirerte organisasjonen.

Dette programmet er en fantastisk ressurs for kjæledyr og deres familier, og jeg vil gjerne se dem utvide til en nasjonal veldedighet. De har vokst i sprang siden de begynte, og folk tror på deres budskap. Jeg håper å aldri finne meg selv i den båten der jeg trenger hjelp, men ingen vet hva fremtiden har, og det er trøstende å vite at de eksisterer.

Anbefalt: