Logo no.sciencebiweekly.com

Topp 7 ting vi alle hater om uansvarlige hundeeiere

Innholdsfortegnelse:

Topp 7 ting vi alle hater om uansvarlige hundeeiere
Topp 7 ting vi alle hater om uansvarlige hundeeiere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Topp 7 ting vi alle hater om uansvarlige hundeeiere

Video: Topp 7 ting vi alle hater om uansvarlige hundeeiere
Video: CAMPING in RAIN - Tent - Dog - FIRE 2024, April
Anonim

Bilder av: Maggie1 / Bigstock

Er et av kjæledyrene dine uansvarlige hundeiere? Vi har syv bein å velge med disse uaksiderbare eierhandlinger.

Ingenting er verre enn å ta hunden din for en fin tur rundt i nabolaget ditt, og land foten din i et varmt, knust rot. Stepping i din egen hunds rester er dårlig nok, men enda verre i å gå i avføring av andres hund! Unnlater å plukke opp etter sin egen hund er en definerende egenskap for en uansvarlig hundeier - fortsett å lese for å lære om de andre topp sju tegnene.

7 Vanlige tegn på uansvarlig hundeeierskap

På samme måte som forskjellige mennesker har forskjellige stiler for foreldre, er alle hundeeiere også unike. Men det er visse ting som hundeiere gjør eller ikke gjør som identifiserer dem som en uansvarlig hundeier - den slags hundenes eier du vil unngå når det er mulig.

  1. Ikke plukker opp etter hunden sin. Dette er hundenes eierskap 101 - du henter alltid etter hunden din. Å forlate hundens rester kan spre sykdom til andre hunder eller tiltrekke seg skadedyr til området, noe som gjør det ubehagelig for alle andre som går dit.
  2. La hunden deres spise potensielt giftige matvarer. Dette er en vanlig praksis blant uansvarlige hundeeiere, og det kan være farlig! Selv om hunden din ikke har en negativ reaksjon på disse matene en gang, to ganger eller tre ganger, betyr det ikke at han ikke vil neste gang!
  3. Ikke holde hunden sin i bånd i offentligheten. Uansett hvor godt hunden din er opplært, er det bare en dårlig hundens etikett for å la hunden din være i båndet offentlig - spesielt rundt andre hunder. Ikke la hunden din løpe opp til en annen hund uten tillatelse, selv om han er vennlig. Du vet aldri hvordan en annen hund kan reagere i den situasjonen.
  4. Leaving sin hund i bilen eller bundet opp utenfor en butikk. Selv om du bare kommer til å være borte i fem minutter, lar du hunden din låst i en varm bil raskt bli dødelig. Å forlate hunden din som er bundet utenfor en butikk, er ikke bedre fordi den setter ham i fare for tyveri, eller han kan bli angrepet av en annen hund og vil ikke kunne komme seg unna.
  5. Å gi uønsket (og feil) råd til andre hundeeiere. Ingenting er verre enn hunden eieren som tror de vet alt - bortsett fra kanskje hunden eieren som absolutt ikke vet alt, men fortsetter å gi dårlige råd til andre hundeeiere.
  6. Ikke tar hunden sin til veterinæren. Bare fordi hunden din aldri blir syk, betyr det ikke at du ikke skal ta ham til veterinæren en eller to ganger i året. Hunder trenger årlige vaksinasjoner, og rutinemessig kontroll kan få et alvorlig problem i de tidlige stadiene når det fortsatt kan behandles.
  7. Tar hunden overalt med dem. Det er ikke noe galt med å ta hunden din til hundeparken eller til en hundevennlig kafé, men det er en del av hundeiere som føler at de burde få lov til å ta sine hunder med dem overalt. Det er enda noen som går så langt som å late som om hunden deres er et servicedyr! Disse menneskene gir hundeiere, spesielt de som trenger en tjenestehund, et dårlig rykte.

Det er uheldig, men sant at de uansvarlige hundens eiere av verden gir alle hundeeiere et dårlig navn. Selv om du alltid plukker opp etter din egen hund og holder hunden til det grunnleggende om båndetiketten, vil det alltid være noen som tenker det verste av deg. Alt du kan gjøre er å unngå de øverste sju tingene som er oppført ovenfor, og gjør ditt beste for å være en ansvarlig hundeier!

Anbefalt: