Logo no.sciencebiweekly.com

IKEA Recalls Lurving Water Dispenser etter to hunder dør

Innholdsfortegnelse:

IKEA Recalls Lurving Water Dispenser etter to hunder dør
IKEA Recalls Lurving Water Dispenser etter to hunder dør

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: IKEA Recalls Lurving Water Dispenser etter to hunder dør

Video: IKEA Recalls Lurving Water Dispenser etter to hunder dør
Video: На 2 года с 5 детьми по всему миру в фургоне - несмотря на обязательное школьное образование. 2024, April
Anonim

Bilder av: ALEX_UGALEK / Shutterstock

IKEA husker en vanndispenser som var en del av deres populære Lurvig pet produktlinje, og sa at det er bekymringer for kvoking for hunder.

IKEA introduserte den populære Lurvig Pet Product-linjen i høst, og IKEA-kunder klamret seg over de unike og moderne kjæledyrtilbudene. En del av linjen var en vanndispenser, og IKEA oppfordrer nå alle kunder til å slutte å la hundene bruke vanndispenseren umiddelbart og å returnere dispenseren til en hvilken som helst IKEA-butikk.

Forhandlerne gir kunder full refusjon for produktet.

Relatert: IKEA introduserer ny pet linje til USA, og vi er 'Lurvig' den

En kult-klassisk forhandler utstedte det svenske selskapet straks en tilbakekalling etter at det var to separate rapporter om hunder som døde av kvelning etter at de fikk hodet fast i dispenseren. Dispenseren har to deler.

Den nederste delen er vannskålen og basen til den dammede beholderen som disponerer vannet og festes til sokkelen. Rapportene indikerer ikke hvor hundene bodde, men IKEA bestemte seg for å utgjøre en global tilbakekalling og ikke lenger bære produktet i bedriftskatalogen etter at hundene døde.

Relatert: IKEA Doggy Parkeringsplasser En BÄD Storage Solution

Petra Axdorff er hos IKEA i Sverige og sa at fordi sikkerheten til produktene deres alltid har vært deres viktigste prioritet, husker de dispenseren. Hun fortsatte med å si at IKEA er hjertebrudd om hundenes død, da IKEA vet at kjæledyr er viktige og elskede familiemedlemmer.

Anbefalt: