Logo no.sciencebiweekly.com

Hva en Streak - AKC Says Labrador Retriever er Still Americas mest populære hund

Innholdsfortegnelse:

Hva en Streak - AKC Says Labrador Retriever er Still Americas mest populære hund
Hva en Streak - AKC Says Labrador Retriever er Still Americas mest populære hund

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva en Streak - AKC Says Labrador Retriever er Still Americas mest populære hund

Video: Hva en Streak - AKC Says Labrador Retriever er Still Americas mest populære hund
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, April
Anonim

Bilder av: Viorel Sima / Shutterstock

Labrador Retrievers regjerer fortsatt som Amerikas mest populære hund, men franske bulldoger er avsluttet da American Kennel Club utgav sin topp 10 mest populære hundeliste.

For det 27. året på rad har American Kennel Club rangert Labrador Retrievers som den mest populære hunden i Amerika, med tyske Shepherds og Golden Retrievers kommer inn på andre og tredje plass.

Men med deres høyeste ranking noensinne, sprakk franske bulldoger de fem beste stedene, som kom inn på nummer fire med Bulldogs som kom rett bak, og droppet fra nummer fire spot fra i fjor.

Relatert: Beste franske Bulldog på 2017 Westminster Dog Show

Beagle var den sjette mest populære, etterfulgt av puddel, Rottweiler, Yorkshire Terriers og tyske korthårige pekere som fullførte de ti topplassene.

Labbet har regjert seg øverst i lengst tid, og brøt rekordet for de fleste ganger øverst på listen i 2013. Det er ingen overraskelse da de er sosialt, lojale og flotte familiehunder. Beagles er den eneste rasen som gjør topplisten hvert år tiår siden AKC ble grunnlagt i 1884, mens tyske korthårige pekere blir stadig mer synlighet i smidighet og bomber-sniffing evner.

Den franske bulldogen har skyrocket de siste 20 årene, flyttet fra 76. plass til fjerde. Den har tidligere funnet sin høyeste rangering i 1910 på sjette plass og deretter igjen i 2015-2016.

Men å være populær har sine problemer, sier oppdrettere. Mange setter pris på interessen for rasen, men bekymrer seg for at etterspørselen etter slike populære hunder vil bringe ut de uansvarlige oppdretterne, samt eiere som ikke nødvendigvis er den beste matchen for hundene. Fordi de er kjent for å overopphetes og / eller noen ganger trenger nasal eller gomekirurgi, kan eiere ikke vite hva de har med hensyn til medisinske kostnader. Ofte er Frenchies født av c-seksjon på grunn av deres store hoder, og de kan også være tilbøyelige til å ha øye- og spinalproblemer. Folk som ser etter dem fordi de er søte og populære, kan ikke være forberedt på å håndtere disse forholdene.

Relatert: Hva er Brachycephalic Obstructive Airway Syndrome?

I tillegg viste rangeringen den sibiriske huskyen og den australske hyrden gjorde det til topp 20 mens pug, maltesisk og chihuahua falt ut av denne statistikken. AKC kartlegger ikke hybridhunder som puggles eller Labradoodles, men la merke til den sjeldneste hunderrasen, den norske lundehunden med sine seks tær.

Anbefalt: