Logo no.sciencebiweekly.com

Beste 10 krage til din Miniature Husky

Innholdsfortegnelse:

Beste 10 krage til din Miniature Husky
Beste 10 krage til din Miniature Husky

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Beste 10 krage til din Miniature Husky

Video: Beste 10 krage til din Miniature Husky
Video: WWII veteran turns 100 with physically distanced party and parade 2024, April
Anonim

De fleste Miniature Huskies maksimalt ut på ca 35 pund, men er fortsatt kategorisert som arbeidshunder - du vil ha en krage som passer godt og er robust samtidig. Her er våre beste 10 krage plukker for Miniature Husky.

Miniatyr Huskies ble avlet fra deres foreldre sibiriske Huskies for å være den mindre størrelsen de er. De er fortsatt betraktet som sibiriske huskier av AKC, og fortsatt i arbeidshundegruppen. De er fortsatt like lekne og smarte og så energiske som deres større slektninger, bare på en miniatyr skala, så en krage du velger, må holdes og sterk, men også komme i størrelser som vanligvis er reservert for flere teacup eller designer hunderaser. Sjekk ut våre favoritter.

Image
Image

1. PupTek Basic Nylon Collar. Denne grunnleggende nylon kragen kommer i flere farger, og gjør en god jobb med å fungere som en krage for snor og informasjon tag holder. Det er lett å ta vare på, og den enkle on-off spenne gjør det til en bris for å gi puppen en pause fra kragen. Den selger for $ 9,99- $ 10,99.

Image
Image

2. Personlig lær / brodert krage. Vi elsker den robuste følelsen av dette læret, og at den aktuelle informasjonen om hunden din er sydd rett inn i kragen er en bonus. Ingen merker (for støy og fordi de er så enkle å miste) og lette å tørke, er disse skinnkravene sterke og slitesterke. De selger for $ 22,45.

Image
Image

3. Buttonsmith Personlig krage. Kanskje din Miniature Husky er en vill utendørsmann (ganske sannsynlig, faktisk) og vil ha alle camo hele tiden. Disse krage er gode for det som er laget med en unik polyesterfiber som hjelper til med å holde eventyrets lukt i sjakk og gjør dem enkle å rengjøre samtidig. De kommer i flere forskjellige mønstre med informasjon knyttet til farge og detaljhandel for $ 16,99.

Relatert: Hva er en Double Coated Dog?

Image
Image

4. DiDog Flettet Skinn Navneplater. Det flettede læret i denne DiDog kragen er solid og pålitelig, og du vil elske den støyende effekten fra navneskiltet med all viktig informasjon laserert rett på. Det flettede læret er et pent utseende, og de kommer i en håndfull forskjellige farger for å matche humøret på Miniature Husky. De selger for $ 10,99.

Image
Image

5. Pawitas Reflective Martingale krage. Miniatyr Huskies er raske til å trene og lære, men … de unnslipper også kunstnere. Det er derfor denne reflekterende Martingale kragen fra Pawitas er mange farger og reflekterende materiale for å holde Miniature Husky sett og trygt, og martingaleffekten for å sikre at pupen ikke trekker noen Houdini-handlinger. Den selger for $ 11,99.

Image
Image

6. Blazin Safety LED-krage. Fordi de kan være slike vandrere på jakt etter eventyr, betyr det at de kan mosey ut om natten også. Vi elsker Blazin Safety LED-kragen for slike eventyr, bør Miniature Husky forsøke dem, og spesielt elsker at det er vannavstøt hvis deres moro tar dem gjennom muck og gjørme. Den kommer i flere farger, og LED-lampene går rundt kragen for å sikre maksimal synlighet. De selger for $ 19,99.

Image
Image

7. Reopet Black Leather Collar. Hvis du leter etter en tradisjonell lærkrage som får jobben gjort med solid konsistens, er Reopet for deg. Den kommer i justerbare størrelser og læret er fra USA. Den har dobbeltsøm og er myk og fleksibel for maksimal komfort for din pup. Den selger for $ 16,99.

Relatert: Scottish Offisielle forbud Bruk av elektriske støtdempere på hunder

Image
Image

8. Blueberry Polyester Fabric og Leather Collar. Vil du ha en allsidig, pålitelig krage til din Miniature Husky? Prøv denne fra Blueberry. Den er foret med et mykt poly stoff for komfort og skinnutvendig for styrke og holdbarhet. Den kommer i flere stilige farger, og du kan til og med kjøpe en matchende bånd hvis du vil. Den selger for $ 22,99.

Image
Image

9. Lionet Paws With Bowtie. Vil du la din Miniature Husky vise sin stolthet for ferier (eller hvilken som helst dag?) Ønsker alle som ser å bli vill med hvor søt hunden din er? Prøv denne på pupen din for størrelse, da. Bøylen er dobbel syet som tradisjonelle buebånd for folk, og det myke bomullsmaterialet vil føles så fint. Det er også andre mønstre, og de selger for $ 15,99.

Image
Image

10. Earthdog Hemp Collar. Hvis bowties ikke er din konsert, men din valp vil vise noen patriotisme hver eneste dag, er denne hampkragen fra Earthdog fantastisk. Det er lett å ta vare på, men hampen gjør det mikrobielt og mindre stinkende hvis din Miniature Husky tar noen eventyrlystne stier. Det er en martingale, så hunden din vil spesielt ha den myke følelsen av hampen. De selger for $ 35,99.

Anbefalt: