Logo no.sciencebiweekly.com

Top 10 Dog Workout produkter for treningsvekter

Innholdsfortegnelse:

Top 10 Dog Workout produkter for treningsvekter
Top 10 Dog Workout produkter for treningsvekter

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Top 10 Dog Workout produkter for treningsvekter

Video: Top 10 Dog Workout produkter for treningsvekter
Video: Kleine Hunderassen 🐶 TOP 5 der beliebtesten kleinen Hunde 2024, April
Anonim

Hunden din vil være aktiv, fordi det betyr mer moro og mer tid med deg! Sjekk ut disse woofing-treningsproduktene som vil forholde din hund.

Jeg har en år gammel hund med en høy kjøretur, og en nesten 12 år gammel hund med tre ben.

Høres ut som å lage en god vits, ikke sant? Sannheten er at det er vanskelig å sikre at begge hundene får øvelsen og stimuleringen de trenger. Valpen har så mye energi, hun kjører bokstavelig talt rundt i galte sirkler noen ganger når hun må få litt ut. Min gamle Golden? Med tre bein trenger hun å holde en sunn vekt for å holde presset fra sitt gode bakre ben.

Det er på tide å bli litt nyskapende - her er noen få produkter som hjelper til med å trene en bris!

Image
Image

1. Lydighet / Agility Training Tunnel. Dette er nummer én tingen min sønn ser frem til å bruke med valpen. Hun er litt nervøs for det nå, da røret kan bevege seg og hun er ikke sikker på det. Men da hun skjønner at den magiske tunnelen behandler florerer, blir hun mer modig, og det er noe som min syvåring og hans valp kan gjøre med bokstavelig talt ingen hjelp fra min side!

Image
Image

2. Agility Hoop og Hurdle Bar. Vi er også glade for å undervise vår valp hvordan du bruker dette om våren! Hun vet allerede hvordan han skal vende og åpne dørhåndtakene når hun vil komme inn (hvis vi bare kunne finne ut hvordan hun skal lukke døren bak henne!) Og noen av dem i en bane vil få litt av den galne unge hunden energi ut på en morsom måte vi kan engasjere seg med henne.

Image
Image
3. K9 Fitbone.Tro det eller ikke, K9 Fitbone var magisk da hunden vår hadde benet fjernet i fjor. Det bidro til å gi henne balanseopplæring med bare de tre beina, og hennes terapeut brukte den til å styrke sitt gode bakben, samt gi henne muligheten til å jobbe med hennes proprioception nå da hun var et stativ. Men det er flott for enhver hund at du vil utvikle styrke eller utholdenhet i, og kan jobbe med små eller store hunder for å gjøre full kroppskonditionering!

Image
Image

4. FitPaws Agility Bars. Jeg elsker at disse smidighetsstengene gir hunden din en god kardio trening, men lar deg også gjøre litt trening for hundene som meg som bare trenge arbeidsplasser. De er lette og enkle å bevege seg rundt for forskjellige mønstre, og leveres med trenerkort, slik at du kan føle deg som en pro mens hunden din lærer å være en!

Image
Image

5. PetZen tredemølle. Noen ganger har småpups bare en vanskeligere tid å få en god trening fordi selv om vi vet at de er mektige, har de noen ganger ikke den utholdenhet at en større hund kan. Derfor er denne tredemølle perfekt, og spesielt for noen av de diva darlings som ikke vet hvorfor noen faktisk ville gå rundt i gresset … eller SNOW, forby Gud! En fin måte å få litt kardio på og for å hjelpe med å ta ekstra fluff i ferien kan ha brakt med!

Image
Image

6. Indoor Tether Tug Toy. Du vet at du ikke elsker noe mer enn å ha en slep med hunden din, men noen ganger er det bare ikke noe du kan gjøre. Men hunden din trenger ikke å lide med dette innendørs interaktive leketøy. Det er stor mental stimulering og trening for hunder under 30 pounds, og hjelper dem til å brenne av ekstra energi når du ikke kan spille sløyfe med dem. Du kan ta vevet av og leke med dem hvis du vil, men så er det et vinn-vinn-kjøp!

Image
Image

7. Innendørs Automatisk Ball Launcher. Hunden min kunne bokstavelig talt jage etter en ball i flere timer på slutten. Hun er ikke så stor som å hente som jeg vil (ironisk for en retriever, nei?), Men hun elsker meg å kaste og løpe etter dem. Denne er laget for små hunder, men det er noen som er laget for større, så vel som for alle størrelser og utendørs også, slik at de kan løpe seg tøffe!

Image
Image

8. Håndfri sykkeløvelse. Min mann og min gyldne elsket å løpe. Men kjøring er ikke så lett på min manns knær lenger, og min gyldne forstår ikke hvorfor de ikke kommer ut sammen så mye som de pleide å. Skriv inn sykkelutøverforlengeren. Du kan sykkel mens hunden din fortsatt får friheten til å jogge / løpe og begge deler tid sammen i frisk luft!

Image
Image

9. Hundesøk Barbell. Hvis du svømmer er hundens syltetøy (og selv om det ikke er!) Er denne barbell en flott måte å bygge styrke og gi en god hjerte-trening! Det flyter slik at det kan kastes i vannet, la hunden svømme for å få det og ta det tilbake. Hvis du velger å bruke den ut av vannet, er det fortsatt flott, men vi foreslår at du kjøper den hvite, fordi forskning har vist at hunder har en hard tid kresne grønn fra rødt med treningsleker.

Image
Image

10. No Walk, No Worries Book! Noen ganger kan våre hunder bare ikke trene uansett grunn, men vi vil ikke at de skal være fysisk eller mentalt ulempe på grunn av det. Denne boken er flott for de som har aldrende hunder eller hunder som har begrensede bevegelser, da det gir mange praktiske måter å holde hunden så fysisk og mentalt skarp som mulig!

Anbefalt: