7 Vanlige symptomer på diabetes hos hunder

Innholdsfortegnelse:

7 Vanlige symptomer på diabetes hos hunder
7 Vanlige symptomer på diabetes hos hunder

Video: 7 Vanlige symptomer på diabetes hos hunder

Video: 7 Vanlige symptomer på diabetes hos hunder
Video: РАДУЖНЫЕ ДРУЗЬЯ — КАЧКИ?! НЕЗАКОННЫЕ Эксперименты VR! 2024, September
Anonim

Bilder av: Shutterstock / Roger costa morera

Kjenn de vanligste symptomene på diabetes hos hunder

En vanlig sykdom hos mennesker, diabetes er nå en voksende bekymring hos hunder. Det er viktig at eiere er i stand til å gjenkjenne symptomene på diabetes hos hunder for å få poochene til veterinæren og behandlet med en gang. Her er det du bør se etter:

Økt appetitt: Din hunds mage er en bunnløs grop av sult - hvis dette ikke er en vanlig forekomst, kan det være et tegn på noe mye mer alvorlig. Og selv om hunden din spiser mye mer, får han ingen vekt. Dette er et tegn på diabetes hos hunder.

Vekttap: Selv om hunden din kan være sulten enn noensinne, mister han seg. Dette plutselige vekttapet er et vanlig signal om at hunden din kan ha diabetes, da denne sykdommen gir en økning i metabolisme.

Overdreven tørst: Også kjent som polydipsi, vil du legge merke til at hunden din drikker mer vann. Dette skyldes at hunden din har en overflødig mengde glukose som de ikke kan behandle, og den eneste måten å kvitte seg med er ved å urinere.

Hyppig urinering: Hvis du oppdager flere ulykker (dette kan skje hvor som helst i huset eller i sengen / kassen) eller flere turer utenfor for å gå på toalettet, kan dette være et av de tidlige varsels symptomene på diabetes hos hunder.

Svak og trøtt: Hunden din vil bare ikke spille, gå eller gjøre mye av noe lenger. Han er ikke lat; han kan bare ha en diabetes-telefonkort, noe som gjør at en hund blir mindre aktiv, trøtt og sløv. I tillegg kan diabetes også kaste bort hundens ryggmuskler.

Visjonstap: Diabetes kan forårsake dannelse av grå stær eller skyer i øynene. Hold øye med dette problemet før det utvikler seg til blindhet.

Tap av strøk / hår: Hundens en gang luksuriøse frakk blir mørk og begynner å falle ut, vanligvis begynner du på ryggen. Du vil legge merke til at den blir tynn og kjedelig før den faller ut. Dette kan også være et symptom på andre hundesykdommer, så vær sikker på å nevne andre problemer med veterinæren din.

Hvis poochet ditt utviser disse vanlige symptomene på diabetes hos hunder, vennligst ta det til veterinæren så snart som mulig. Veterinæren din vil kunne bekrefte å diagnostisere og utvikle en behandlingsplan for å sikre at hunden får best mulig omsorg og er i stand til å leve et normalt og sunt liv.

Anbefalt: