Logo no.sciencebiweekly.com

Dock Diving Dogs gjør en splash denne sommeren

Innholdsfortegnelse:

Dock Diving Dogs gjør en splash denne sommeren
Dock Diving Dogs gjør en splash denne sommeren

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Dock Diving Dogs gjør en splash denne sommeren

Video: Dock Diving Dogs gjør en splash denne sommeren
Video: Ting alle jenter gjør 2024, April
Anonim

Bilder av: Gramper / Bigstock

Tror du at hunden din har det som trengs for å være en konkurransedyktig dockediver? Hold din snute og hopp inn - vannet er perfekt!

Springbrett, Cannonball, Svan og Gutter har ingenting på denne doggy dykkingstrenden. Det kalles Dock Diving og det er en sport som ikke bare tar Nord-Amerika med storm, men er en som selv landslubbers kan nyte - du trenger bare en vann-kjærlig, høyflygende hund!

La oss være klare, dette er ikke hopp-off-the-dock-and-swim-to-the-båten slags hundedyk, dette er sprang-med-all-you-got-and-fly-through- air-typen, hvor Rover kan dekke noen alvorlige basseng eiendommer og vinne premier i prosessen. Ja, det er konkurransedyktig, og organisasjoner som North America Diving Dogs (NADD) har organisert konkurranser over hele USA i flere år nå. Faktisk er NADD-titler anerkjent av American Kennel Club (AKC) selv om organisasjonens tittelkjenningsprogram - til tross for at deltakende pooches ikke trenger å bli registrert hos AKC.

Relatert: 5 Disk Doggin 'Tips For Sporty Noobs

Hvordan virker det? Først av alt er NADD åpen for alle raser og blander med divisjoner opprettet for å sikre at hundenes størrelse eller alder kan lykkes. Den åpne klassen er for alle størrelser hunder. Lap-klassen er for hunder under 16 tommer, og de har til og med en Veterans-klasse for de som har hjerte, men ikke kroppen. Selvfølgelig er distansforventningene skreddersydd for divisjonen, og mens alle kanskje ikke vinner i sin kategori, må du bare vite at den lille fyren skal sove godt at natt!

Ok, så hvordan får du den lille konkurrentens navn på vinnerlisten? Det er to måter: NADD har permanente anlegg i hele USA hvor poochet kan trene og kvalifisere seg til å konkurrere på mesterskapet samt fire bærbare dokker / bassenger som reiser gjennom Nord-Amerika, hosting NADD-forsøk på AKC Dog Shows og andre hund-sentriske hendelser.

Relatert: Superdog Guide To Flyball

Hvis stedene ikke passer til reiseplanen eller budsjettet, kan du også sjekke inn i å ha et anlegg nær deg som holder arrangementet. De trenger ikke å bli med noen spesielle klubber eller signere livet sitt borte, og hvis anlegget oppfyller kravene til NADD, er de alle villig til å organisere sin første dykkedirektør! Selvfølgelig må dommere trenes og kvalifiseres, men NADD tar seg av det. Faktisk hvis du tilfeldigvis har noen som allerede er sertifisert som dommer med andre dykkingsorganisasjoner, og de oppfyller NADD-kravene, vil han eller hun være bestefar (eller morfar)!

Neste, som kjæledyrforelder må du fylle ut et elektronisk registreringsskjema som vil gi deg et NADD-registreringsnummer. Dette må gjøres for hver hund du planlegger å inngå i konkurranse, og krever en engangsavgift på $ 25 (pluss $ 2 behandling) per pooch. Etter ferdigstillelse vil du bli tildelt en NADD ID som skal brukes til å registrere deg for kommende forsøk.

Prøver eller "kvalifiserende" hendelser er ment å identifisere de beste hundene som vil fortsette å konkurrere på Nasjonalmesterskapet. For å kvalifisere, må en hund gjøre minst tre hopp (kalt sprut) med sin endelige score som bestemmes av gjennomsnittet av alle sprut. Han kommer til å konkurrere i kategorier som "Distance Jump", "Air Retrieve" og "Vertical", og NADD vil gjenkjenne hvert kvalifiserende hopp som hunden din tjener mot et tittel, uansett divisjonen han tjener den i. Aktuelle poster inkluderer en 30,7 fotavstand hopp og en svimlende 24 fot luft hente, så gjør deg klar til å bryte ut godbitene / insentiver!

Hvis du tror at kjæledyret ditt kunne være en utfordrer i denne morsomme nye sporten, og du bare vet at han ville elske å ta sjansen, er det faktisk foreldre-pooch-treningsprogrammer tilgjengelig gjennom NADD som vil hjelpe ham med å finjustere sin dockdykking ferdigheter. Og selv om hunden din er mer benkvarmer, betyr det ikke at du ikke kan nyte sporten. Sjekk spesielle arrangementer i ditt område i sommer - du vil bli overrasket over hvor mange som tilbyr en dykkerdykkelkonkurranse!

Image
Image

Mary Simpson er en dyrelskende forfatter og kommunikasjonsprofessor. En myk berøring for noe som helst, hun deler hennes århundre hjem med en eklektisk samling rednings som inkluderer oransje tabby Chico, smoking Simon og jet black Owen. Hun liker å kjøre, politikk, utforske lokale vinregioner og er en ivrig tilhenger av "butikk lokalt" bevegelsen.

Anbefalt: