Logo no.sciencebiweekly.com

Pass på med Fido: spennende treningsøkt for deg og hunden din

Innholdsfortegnelse:

Pass på med Fido: spennende treningsøkt for deg og hunden din
Pass på med Fido: spennende treningsøkt for deg og hunden din

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pass på med Fido: spennende treningsøkt for deg og hunden din

Video: Pass på med Fido: spennende treningsøkt for deg og hunden din
Video: Healthy, Frozen Dog Treats with Blueberries, Carrots, Strawberries and Lavender | Easy Dog Treats 2024, April
Anonim

Bilder av: Kevin Roberts, DogRunnin & Shelila Bergin Goss

Den beste personlige trener er din furry beste venn! Bli aktiv, bli frisk og gå, det er på tide å sparke 2015 med kule fysiske aktiviteter som får deg og hunden din til å flytte.

Hvis du løser for å få montør i år, å bruke mindre tid på sofaen, og mer tid på å nyte deg selv, hvorfor ikke ta med hunden din sammen? Hunder gjør gode treningspartnere. De er glade for å komme med, og de dømmer deg ikke i dine spandex trenings klær. Hunden din synes du er fantastisk, uansett hvor mye muffin toppen din spandex klemmer ut! Det er på tide å sparke rumpa, ta tak i båndet og kom deg ut. Her er min liste over de beste kalorier som brenner øvelser du kan gjøre med hunden din hele året:

Image
Image

Skijor: Denne er øverst på listen min! Alt du trenger er litt balanse, en villig hund over 30 pund, et par ski, en sele en gjengelinje og et hoftebelte. Hit vinterstiene i stil med hunden din som leder veien. I utgangspunktet er skijoring langrenn med hunden din - han legger til litt trekk, og bidrar til å sette tempoet mens du brenner opp kalorier som følger hunden din. En flott vinter trening som er sikker på å jobbe opp en svette.

Image
Image

Cani Cross: Ingen snø? Ikke noe problem! Så kan du krysse veien. Enhver størrelse hund som har en god løp vil nyte cani cross, som er en løp med hunden din bli med på moroa. Hunden din går foran deg på en 6 til 8 fot bungee bånd. Hunder som deltar i cani kryss, har en passende passform, polstret sele for å holde dem komfortable. Dette er en håndfri aktivitet, så hunden din er festet til midjen din, via et cani cross belt. Arbeid deg langsomt opp til lengre avstander, og unngå å løpe i de varmeste delene av dagen.

Image
Image

Kick Sled: Perfekt for arbeidsabber, rump og lår, kicksledding er hundesledekroppens lillebror. Det er en utmerket kalori brennende trening, hvor menneske og hjørnetenner hjelper hverandre i å krysse snødekte stier. Hunder trenger en skikkelig sele, beregnet for vektdrekking eller sparkelkledning for denne aktiviteten. Du må bære solide, varme støvler, slik at du kan bidra til å sparke og løpe.

Image
Image

Snowshoe: En annen flott måte å jobbe med abs, rump og lår. Snowshoeing vil få deg til å jobbe med svette og føle seg sår i muskler du ikke engang visste eksisterte. Ikke glem å legge i et par poler for den ultimate total kroppsøkten. Du kan bryte stien for hunden din ved å ta ledelsen, og komme hjem enda mer sliten. Du trenger også en hånds fri bånd for denne treningen.

Image
Image

Gå: Hunder er laget for fotturer. Finn noen lokale hundevennlige stier og hodet der ute for dagen. Lokale nasjonale, statlige og provinsielle parker vil ha detaljerte kart på nettet, slik at du kan velge den perfekte ruten for treningsmålene dine. Sjekk været før du går, og ta med rette forsyninger til deg og hunden. Vennligst respekter andre trailere og hold hunden din i bånd.

Image
Image

Bike: Sykling med hunden din gir deg noen muligheter. Du kan ta opp sporten på sykkelutleie, som ligner på skijoring, hvor hunden din og du jobber som et lag for å fly nedover stiene. Ta litt leksjoner og gjør din forskning før du bestemmer deg for å sykle, fordi det kan være en farlig sport. For de som føler deg mer komfortabel med livet, bor i langsom kjørefelt (og kanskje litt lengre), det finnes en rekke produkter du kan feste på siden av sykkelen din som en sikker hundelengde, og de to av dere kan gå og utforske! Husk at sykkelen gir deg en mekanisk fordel, så hunden din må jobbe hardere enn du er. Gå lett og vær oppmerksom på hunden din.

Image
Image

Padle: Padding din vei til fitness gir deg et par forskjellige alternativer. Du kan bringe din pup på en SUP! Stand-up Paddle Boarding er en total kropps trening, en slags kryss mellom yoga og kanopadling. Det er en kul måte å utforske vannveien mens du holder kjernen din engasjert. Kajakker og kanoer er også en fin måte å få noen på å utforske og trene på samme tid. Å legge til en hund i fartøyet øker vekten og treningsfaktoren for deg! For å nyte disse idrettene, kan du enkelt leie innsjø- eller elvverdig fartøy. Derfra er alt du trenger litt balanse og en redningsvest for hver av dere. Valper som gjør det beste i kano, kajakk eller SUP elsker å svømme, og har sin grunnleggende lydighet ned pat.

Vet før du går

Hvis du har planer om å få hunden til å være treningspartner, få ham en sjekk med veterinæren før du starter for tungt inn i treningsrutinen. En god oppvarming og strekning vil hjelpe deg med å unngå skader. Fortell alltid noen hvor du skal og når du forventer å være tilbake. Bruk riktig utstyr, hold deg trygt … og jobbe med din seks-pack abs!

Anbefalt: