Logo no.sciencebiweekly.com

4 alternativer til hundebord

Innholdsfortegnelse:

4 alternativer til hundebord
4 alternativer til hundebord

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 4 alternativer til hundebord

Video: 4 alternativer til hundebord
Video: Кемпинг под дождем у лесного ручья с собакой - Дождь ASMR 2024, April
Anonim

Bilder av: Svilena Ivanova Lazarova / Shutterstock

Du vil ikke forlate hjemmet uten disse praktiske alternativene til hunden boarding

Helligdager kommer og du har begynt å gjøre reisearrangementer. Folkene du skal se, kan leve over hele byen eller over hele landet, men du planlegger å tilbringe natten fylle opp på festlig hurrarop. Hvis du er heldig, vil du kunne ta med hunden din sammen med deg. Men noen ganger er det bare ikke mulig. Det kan være at hunden din ikke er en god reisende, enten for lange trafikker eller på et fly. Eller kanskje folkene du skal besøke, kan ikke imøtekomme hunden din. Oppgitt med å forlate hunden din bak, hva skal du gjøre? Ideen om å legge på hunden din, flyter ikke båten din. Du er nervøs for å forlate ham i et anlegg med merkelige hunder og folk i lengre tid. Kanskje hunden din ikke klarer seg godt i nye situasjoner og forlater ham, det vil forårsake massiv stress og andre helseproblemer. Eller det kan være at du ikke har råd til hunden ombordstigning - det er helligdager, og med shopping og reiseutgifter er du alle tappet ut. Uansett hva du har, har vi kommet opp med noen få alternativer til hunden ombordstigning som vil gi deg trygghet mens du er på ferie.

  1. La hunden din være med en betrodd venn eller et familiemedlem. Dette er selvfølgelig det mest ønskelige alternativene dine. Dette er menneskene hunden din allerede kjenner og stoler på. Dette gjør at separasjonen ikke føles så tydelig av hunden din. De fleste ganger vil dine venner og familie elske å ta vare på hunden din i et par dager, spesielt hvis de ikke har noe av seg selv. Du kan forvente at hunden din blir bortskjemt råtten, noe som vil gjøre dette så mye av en ferie for ham som det er for deg. Få dager før du går av, legg en detaljert liste over hundens daglige rutine, hvor mye mat / godbiter han kan spise og annen viktig informasjon. Gi en liste over nødkontakter, samt en liste over telefonnumre hvor du kan nås på.
  2. Leie et kjæledyr sitter. Et annet alternativ som kan være mer behagelig for hunden din enn hunden ombordstigning, er å ansette en kjæledyrsitter for å komme seg hjemme mens du er borte. Dette kan være et dyrt alternativ, men igjen kan noen mennesker gjøre det gratis, i bytte for levefri opphold (hvis du er borte i lengre tid). Det er mange dyreprofessorer der ute - alt du trenger å gjøre er å søke etter "kjæledyr sitter" og "din plassering." Eller prøv et hundesete som DogVacay.com eller Rover.com. Spør rundt dine lokale kjæledyrhunter (kjæledyr butikker, hundeparkering, hundesorg, andre kjæledyr foreldre du kjenner) for å se om de kan anbefale noen de har brukt og stoler på. Og når du tenker på pengene som tilbys på denne typen tjeneste, husk at å ansette en hundesitter er snill en to-til-en-avtale - du har noen å se over huset ditt og hunden din!
  3. Home-Style Boarding. Dette er en nyere type hunden ombordstigning som raskt øker i popularitet. Du hunden bor med en familie i deres hjem for en avgift. Familien har ofte egne hunder, så din pooch kan interagere med dem. Mange sier at innkvartering i hjemmet er et sikrere alternativ for ombordstigning av hunden din enn på en stor kennel, og hunden din vil få mye mer oppmerksomhet og omsorg. Det kan også være billigere enn en tradisjonell hundeplanleggingsanlegg. Før du velger å gå med et hjemmemiljøet ombordstigning, må du vite hvilke ting du vil være ansvarlig for å bringe, inkludert mat, leker og andre nødvendigheter.
  4. Bli med i et nettverk. Hvis du liker å reise (og ikke bare på helligdager), vil du kanskje se nærmere på å bli med i et nettverk der du bytter hundesittingstjenester. Du kan starte en selv med folk du kjenner fra hundeparken eller fra andre kjæledyrvennlige kilder. Disse gruppene kan være avlet bestemt eller en "alle hunder velkommen" gruppe. Den beste delen om hundeswitching-nettverk er at det er gratis. Du må bare være villig til å ta vare på andres hund når de er på ferie.

Hva gjør du med hunden din hvis du må gå bort og ikke kan bringe ham med deg? Legg igjen dine tips og erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Anbefalt: