Logo no.sciencebiweekly.com

Adopsable Dog of the Week - Charlie Brown

Innholdsfortegnelse:

Adopsable Dog of the Week - Charlie Brown
Adopsable Dog of the Week - Charlie Brown

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adopsable Dog of the Week - Charlie Brown

Video: Adopsable Dog of the Week - Charlie Brown
Video: Lady Rescues A Newborn Rabbit And Raises Her Until She's Ready To Be Wild | The Dodo Wild Hearts 2024, April
Anonim

Kjære vene! Det er Charlie Brown, vår Adopterable Dog of the Week. Denne gode gutten er en voksen amerikansk Staffordshire Terrier-blanding fra Raleigh, North Carolina. Charlie Brown er allerede nøkkelferdig, bra med hunder, og hjemmeutdannet.

Charlie Browns tale:

Jeg heter Charlie Brown, men du kan også ringe meg "Chuck." Som min navnebror, kan jeg ha startet som en underdog, og har mer enn noen få fotballer trukket ut fra under meg. Men jeg er heroisk optimistisk og full av besluttsomhet og håp.

Jeg er lojal mot folkene jeg elsker. Jeg er en stor lytter - jeg vil ikke engang belaste deg 5 ¢ for den psykiatriske hjelpen! Jeg elsker snuggling på runder og kan la deg kjæledyr meg i flere timer på slutten. Jeg er en fantastisk samarbeidspartner som jeg vil være oppmerksomt ved siden av deg til du bestemmer deg for at det er på tide å spille. Jeg er en stor storebror og elsker å ha en liten hundbror og søster til å leke med og jage rundt. Jeg har det godt å møte andre hunder også, men riktige introduksjoner er alltid viktige.

Jeg elsker å gå på eventyr, møte nye mennesker og ri i bilen, spesielt når de opplevelsene involverer å få is eller en "puppuccino". Jeg er en velsignet gutt som er opplært, kasseopplært, vet "sitte", "Og jobber med andre kommandoer. Kjære vene! Ønsker du ikke å møte meg ennå? Jeg kunne være Charlie Brown til din Snoopy.

For å lære mer eller å adoptere Charlie Brown, vennligst besøk Wake County Animal Center.

Anbefalt: