Logo no.sciencebiweekly.com

Adopterable Dog of the Week-Lego

Innholdsfortegnelse:

Adopterable Dog of the Week-Lego
Adopterable Dog of the Week-Lego

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adopterable Dog of the Week-Lego

Video: Adopterable Dog of the Week-Lego
Video: Pet of the Week: Gimli 2024, Kan
Anonim

Våre Adopterable Dog of the Week er Lego, en 4 år gammel Labrador Retriever og Husky blanding fra Salt Lake City, Utah. Denne milde giganten er nøytralisert, oppdatert med sine vaksinasjoner, housetrained, kasseopplært og bra med barn og andre hunder.

Lego s Tale

Legos redningsmenn sier at de to ordene som beskriver ham det beste, er goofy og kjærlig. Denne 85-pund furball er en sucker for folk, og elsker å være i sentrum av oppmerksomheten. Lego er en energisk, livlig pooch som elsker å gå på tur, spille henting, eller spillet "holde unna" (Han er litt av en mester). Hans nye hjem må ha et sikkert inngjerdet verksted.

Etter litt kvalitetstid, er denne vakre gutten mer enn glad for å slappe av i huset eller snuggle med foreldrene sine. Lego trives og har en meget vennlig personlighet - selv når det gjelder andre hunder. Han får det bra med andre pooches, og vil gjerne være en del av en familie som allerede har en annen hunderkammerat. Men selv om han er veldig kjærlig, liker Lego ikke katter.

Som en stor, spennende hund, er Lego kanskje ikke den beste passformen for familier med små barn. Lego er imidlertid sikker på å slå den av med eldre barn som vet hvordan man skal leke med hunder og vil gjerne kaste ballen med ham (og vil ikke bli sint hvis han plutselig bestemmer seg for å holde ballen til seg selv).

Husky-biten i Lego's DNA er ganske merkbar - han er en chatty Cathy, og hvis du spør ham "fortell meg om det," vil han bjeffe sitt hjerte ut til deg. Han er også veldig smart og elsker å sitte ved vinduet og varsle sine mennesker om potensielle inntrengere (postmannen også!).

For å finne ut mer om Lego og hvordan å adoptere ham, besøk Fellesskapets dyrevelferdssamfunns nettsted.

Anbefalt: