Logo no.sciencebiweekly.com

Arnies datter skriver hundenes adopsjonsbok for barn basert på sann historie

Innholdsfortegnelse:

Arnies datter skriver hundenes adopsjonsbok for barn basert på sann historie
Arnies datter skriver hundenes adopsjonsbok for barn basert på sann historie

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Arnies datter skriver hundenes adopsjonsbok for barn basert på sann historie

Video: Arnies datter skriver hundenes adopsjonsbok for barn basert på sann historie
Video: HELE NATTEN MED POLTERGEIST I LEILIGHETSBYGGET filmet jeg den skumle aktiviteten. 2024, April
Anonim

Bilder av: AZUSA TAKANO

Katherine Schwarzenegger har skrevet Maverick og meg, basert på sin egen sanne historie, for å oppmuntre barna til å gi hjem til en redningshund.

Katherine Schwarzenegger er selvfølgelig datteren til Arnold Schwarzenegger. Hun er også en stor tro på hundenes adoptering, og hennes fremmende reise startet av ren sjanse. Hun passerte et ly med sin søster, og de så et tegn på at folk skulle fostre hunder. Å være hyggelige jenter, de trodde dette var en strålende ide og noe de definitivt kunne hjelpe med.

De sa sannsynligvis ikke 'Jeg kommer tilbake', men når de hadde garasjen hjemme konvertert til kenneler, kom de tilbake til lyet og tilbød et fabelaktig hjem til åtte valper.

En av fostervalpene ble kalt Maverick, og det er hans historie som ligger til grunn for Katherines nye bok som heter Maverick og meg. Historien følger Mavericks liv, fra å bli funnet på motorveien, for å ende opp med Katherine i hans kjærlige evig hjem.

Relatert: 5 Must-Have Dog Books For Kids

Katherine er en ambassadør for ASPCA og har skrevet boken med et mål i tankene. Hennes oppdrag er å oppmuntre barn, og deres foreldre, å se på alle alternativene før du får en hund.

Hun er også opptatt av å bli kvitt misforståelsene som folk har om redningsdyr. Ofte tror folk at alle redningsdyr vil være problematiske. De vil være nervøse, aggressive eller ikke gode med barn. Dette er rett og slett ikke sant. Selvfølgelig vil noen dyr ha problemer, og vil trenge en bestemt type hjem, men det er bokstavelig talt tusenvis av flotte hunder der ute som elsker å leve med barn. Det er alt i tilfelle å finne riktig hjem for den riktige hunden.

Relatert: Inspirerende barnebok Hønner Sandy Hook Victim And Therapy Dogs

Hvis du vil hente en kopi av Katherines bok Maverick og meg, det er på salg nå.

[Kilde: AJC]

Anbefalt: