Logo no.sciencebiweekly.com

4 DIY Hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder

Innholdsfortegnelse:

4 DIY Hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder
4 DIY Hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 4 DIY Hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder

Video: 4 DIY Hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder
Video: Astounding abandoned manor of a WW2 soldier - Time capsule of wartime 2024, April
Anonim

Bilder av: Willee Cole / Bigstock.com

Billigere enn og like effektive som produktene du kjøper i butikken, har vi funnet noen få DIY rengjøringsmateriell du allerede har i ditt pantry

Du kan ikke innse det, men produktene du bruker for å holde huset rent, kan være farlig, eller til og med giftig, for hunden din. Mange kommersielle rengjøringsprodukter inneholder skadelige kjemikalier som kan være skadelige for hunden din hvis han innånder eller inntar dem. Hvis du er bekymret for helsen og sikkerheten til hunden din, bør du vurdere å bytte til noen av disse helt naturlige, DIY rengjøringsprodukter:

Bakepulver

Den samme ingrediensen som du bruker i din favorittoppskrift på cookies, er et verdifullt rengjøringsprodukt. Baking soda kan brukes som en luktabsorber eller gjøres til en mildt slitesterk pasta for å skrubbe bort i stædige flekker. Rengjør hundens mat og vannboller ved å lage en tykk pasta fra like deler vann, natron og salt. Påfør limen med en svamp eller vaskeklut, skrubbe i en mild sirkelbevegelse, skyll deretter med varmt vann. Du kan også bruke kokepulver til å lage en deodorizer for teppet ditt - bare dryss natron over teppet og la det stille i 20 til 30 minutter før du støvsuger det opp. Du kan også bruke den til å friske og deodorisere hundens kappe!

Eddik

Selv om det ikke er den mest behagelig luktende ingrediensen, har eddik en rekke bruksområder i husholdningsrengjøringsapplikasjoner. Prøv å lage din egen allsidighetsrenser ved å kombinere 3 kopper varmt vann med 2 ss hver av natron og fersk sitronsaft i en plastsprayflaske. Sprøyt bare blandingen over skitne overflater og tørk rent. Du kan også bruke eddik til å lage en flekkfjerner for teppet. For lette flekker, kombiner 2 spiseskjeer salt med ½ kopp destillert hvit eddik, bruk deretter en ren fille i oppløsningen for å flekke på flekken. For tyngre flekker, kombiner 2 spiseskjeer salt og 2 ss borax med ½ kopp hvit eddik og bruk med samme metode.

Hydrogenperoksid

Denne ingrediensen er spesielt gunstig for bruk i behandling av urin flekker fordi det bidrar til å bryte ned urikrystaller. Når det kombineres med natron, kan hydrogenperoksid brukes til å skape en kraftig (men helt naturlig) deodoriserende tepperenser. Først, flekk flekken med papirhåndkle og dryss en liberal mengde natron over det. Deretter kombineres ½ kopp 3% hydrogenperoksid med 1 teskje oppvaskmiddel og hell opp løsningen på flekken over natron. Bruk en ren klut eller skrubbe, skrubbe på flekken, og la den sitte i 10 minutter før du støvsuger området grundig. For tøffe eller innfelt flekker må du kanskje gjenta prosessen.

Sitronsaft

Sitronsaft er et utrolig effektivt og helt naturlig rengjøringsprodukt fordi det har antibakterielle egenskaper og dets surhet hjelper det å kutte gjennom fett. Kjør oppvaskmaskinen med en pakke med sitron-flavored drikkepulver for å fjerne flekker eller kombinere litt sitronsaft med grovt salt for å lage en skrubbe for tresnitt, vasker og metallpanner. Du kan også bruke fersk sitronsaft til å rengjøre områder med fettete eller sotete buildup som skapdør eller kraner.

Spar penger og bli kvitt alle de harde kommersielle rengjøringsprodukter i hjemmet ditt. Det er bedre for kjæledyrene dine (og for lommeboken din) å lage dine egne DIY rengjøringsprodukter med ingredienser du allerede har på hånden.

Anbefalt: