Logo no.sciencebiweekly.com

Slik rengjør du en Stinky Dog Collar i 8 enkle trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik rengjør du en Stinky Dog Collar i 8 enkle trinn
Slik rengjør du en Stinky Dog Collar i 8 enkle trinn

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik rengjør du en Stinky Dog Collar i 8 enkle trinn

Video: Slik rengjør du en Stinky Dog Collar i 8 enkle trinn
Video: SERENA tu MENTE y DUERME... FLOTANDO en el UNIVERSO 🪐 😴 Meditaciones para Dormir (Yolanda Calvo) 2024, April
Anonim

Bilder av: graphicphoto / Bigstock

Hva er det som lukter? Det er ikke hundedrag - det kommer fra kragen hans! Vi glemmer ofte at krage må vaskes for å holde kjeppene dine luktende friske.

Wow! Det stinker! Hvor mange ganger har dette vært din reaksjon når du lukter en sterk lukt som kommer fra hundens krage? Dette er en vanlig situasjon som mange hundeiere ofte løser ved å kjøpe en ny krage. Spar pengene dine! Den gode nyheten er at du enkelt kan rense kragen og få den til å luktes frisk raskt. Bare noen få skritt og husholdningsartikler, og hundens krage blir forvandlet fra stinkende til frisk.

Relatert: 4 DIY Hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder

Elementer som trengs

  • Skål eller bøtte
  • Gummihansker
  • Bakepulver
  • Tannbørste eller lignende pensel
  • Lavendelolje
  • Håndkle

Trinn 1: Fyll bollen eller bøtte med varmt vann og tilsett 2 teskjeer med natron. Rør til bakepulveret er smeltet av vannet.

Steg 2: Legg hundens krage i vannet og la det suge i 10 minutter.

Relatert: DIY Rengjøringsløsninger for stinkende kjæledyr

Trinn 3: Skrub kragen med en tannbørste eller lignende type børste til den er ren. Pass på at du kommer i alle sprekkene på kragen. Gjenta trinn 1, 2 og 3 til kragen er ren og lukt har redusert betydelig.

Trinn 4: Rengjør og skyll bollen eller bøtte grundig og fyll på bøtte med ferskvann, og legg til 2 dråper lavendelolje. Du kan også bruke peppermynteolje eller annen essensiell olje som du foretrekker.

Trinn 5: Soak kragen i den aromatiske blandingen til den dårlige lukten er forsvunnet.

Trinn 6: Skyll kragen av ved å løpe den under kranen.

Trinn 7: Tør kragen tørr og legg den på en flat overflate for å tørke.

Trinn 8: Legg den friske luktende kragen på hunden din.

Hundekrager absorberer oljer fra huden, så vel som tiltrekker smuss og smuss. Avhengig av hundens aktivitetsnivå utendørs, må du kanskje rengjøre kragen regelmessig for å holde den ren. Hunden som liker utendørs, svømmer, ruller rundt i gjørmen og deltar i aktiviteter på høyt nivå, vil kreve hyppig rengjøring. Husk innendørs hunder vil også trenge en god rengjøring når du oppdager den første duften av lukt.

Ovennevnte rengjøringsmetode er egnet for stoff, nylon og lærskraver. Du kan også legge til 1 teskje eple cider eddik til natron og vannblanding hvis du finner at kragen har dype flekker. Til tider kan en skinnkrage kreve ekstra rengjøring. Hvis du observerer farging eller misfarging i en lærkrage, vil du ønske å bruke salte såpe for å fjerne dype innsatte flekker.

Før du kommer i gang

Bruk alltid gummihansker for å beskytte hendene og armene mens du rengjør kragen. Unngå å senke hendene i natron og vannblanding. Det kan forårsake tørrhet og irritasjon for de som er følsomme overfor natron. Som et alternativ kan du erstatte bakervarer med eplecidereddike.

Ved å holde hundens krage ren regelmessig, forhindrer du lukt og holder kragen i god stand, noe som gjør at hunden din lukter søtt og sparer penger. Det vil også holde huden som er nærmest kragen sunn, siden smuss buildup kan utvikle seg til bakterier, har en negativ innvirkning på huden. Gjenta trinnene så mye som nødvendig under hver rengjøringsøkt for å avsløre en ren, nydelig dufthalsbånd.

Image
Image

Shellie Sutera er freelance skribent fra solfylte Miami, Florida. Når hun ikke hemmelig smugler sin søte hund Hercules inn i de lokale strendene for sol og surf, er hun en lidenskapelig forfatter som spesialiserer seg på å skrive om hunder og alle deres unike kjærligheter. Hun tilbringer sin fritid for matlaging av italiensk mat, rafting, frivillig arbeid og reiser til hundevennlige destinasjoner.

Anbefalt: