Logo no.sciencebiweekly.com

Obe ProBowl vinner prestisjefylte Red Dot Award

Innholdsfortegnelse:

Obe ProBowl vinner prestisjefylte Red Dot Award
Obe ProBowl vinner prestisjefylte Red Dot Award

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Obe ProBowl vinner prestisjefylte Red Dot Award

Video: Obe ProBowl vinner prestisjefylte Red Dot Award
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Kan
Anonim

Hvor mye koster hunden å spise og drikke? Obe ProBowl- og telefonappen har alle svarene - det er en neste genteknisk kunnskapsrik hundemat og vannskål.

Hvis du lurer på om Fido har hatt nok mat og vann til å oppfylle sine daglige kostbehov, kan du finne den nøyaktige informasjonen som er vanskelig å samle. Mat, for eksempel, er lett nok til å måle ved hjelp av en målekopper og foreslåtte serveringsstørrelser. Vann er imidlertid vanskeligere å måle siden du ikke vet hvor ofte eller hvor mye hunden din drikker.

Obe ProBowl vil hjelpe deg med å holde rede på akkurat det som går inn i hundens mage. Det er en intelligent hundeskål som samler informasjon som hundens vekt, hvor ofte de drikker og hvor mye de skal spise. Den bruker den informasjonen for å fortelle deg hvor mye du skal mate dem og hvor ofte de har drukket i den siste timen, dagen eller til og med opptil tre måneder ved hjelp av en smarttelefonapp.

Relatert: Hvordan vann er viktig for hundens fordøyelseshelse

Dette produktet har nylig blitt tildelt den ettertraktede Red Dot Award: Produktdesign 2016. Obe slo ut 57 produkter fra hele verden, dømt for funksjonalitet, økologisk kompatibilitet, innovasjon og formell kvalitet.

Produktet er virkelig verdig en så anerkjent pris, da det gjør alt i ditt daglige liv mye lettere når det gjelder hundens helse. Først av, har bollen seg selv en skala som måler din hundemat så snart den er strømmet inn (du vet at det er nok når et lys på forsiden begynner å glødes). Bestemme hundens serveringsstørrelse er basert på kjæledyrets mat (som skannes med smarttelefonen), størrelse, alder og aktivitetsnivå. Denne bolle kan holde tørr, våt eller frysetørket mat. ProBowl-skålen kan også brukes til vann, og med appen din kan du se når hunden din har spist kibble, pluss hvor ofte og hvor mye vann de har brukt.

Relatert: Hva du trenger å vite om hundemerker

ProBowls smarttelefonprogram har også en fin liten funksjon som gjør det mulig å automatisk bestille mer hundemat når du kjører lavt! Det er en del av Amazons Dash Replenishment-program - det betyr at du aldri vil gå tom for hundemat i huset. Din hunds middag har aldri vært så smart!

Obe ProBowl er tilgjengelig for forhåndsbestilling for $ 169 på ObeDog.com.

Anbefalt: