Logo no.sciencebiweekly.com

10 Summer Fun Stuff Roundup for hunder

Innholdsfortegnelse:

10 Summer Fun Stuff Roundup for hunder
10 Summer Fun Stuff Roundup for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 10 Summer Fun Stuff Roundup for hunder

Video: 10 Summer Fun Stuff Roundup for hunder
Video: 🌱 6-Days Morning Practice 🌱 Day 5: Timing and Rhythm (60 Min) 2024, April
Anonim

Det er sommeren, og vi kan ikke vente med å komme seg dit med kjæledyr for å nyte været. Vi har samlet 10 morsomme produkter som kjæledyr og foreldre vil elske!

Vinteren er (endelig) ferdig, og det er tid for litt moro i solen i sommer. Eller ikke, hvis solen og fuktigheten gjør at du smelter. Uansett har vi dekket deg med 10 sommerlige morsomme produkter som er bundet til å være en kjæledyr elsker neste beste venn!

Image
Image

1. Baely's Paw Shield. Uansett arten, hvis kjæledyret ditt har poter, vil de sette pris på denne tassvoks så mye! Det beskytter de ømme pawpadsene fra den flammende varmen av innkjørsler, dekk og fortauer som blant annet kjører i sommermånedene. Som en bonus, når vinteren kommer, beskytter den dem mot kjemikalier i snøbehandling, bergsalt og ekstrem kulde. Men vi vil ikke snakke om det akkurat nå … bare vet at dette pote skjoldet burde være på toppen av noen kjæledyr foreldres liste. Den selger for $ 29,99.

Image
Image

2. ChuckIt Water Bundle. Din vann-kjærlige valp elsker ingenting bedre enn å svømme og hente hans favorittvannlegetøy, og vi elsker denne ChuckIt-pakken som har en vannskimmer og støtfanger for endeløs sommermoro. De er fargerike for engasjement og er fabelaktige floaters. Bunten selger for $ 25,49.

Image
Image

3. Sammenleggbare X-Large Dog Pool. Se, det er varmt der ute, og når du bærer rundt en pels (eller to) pels? Du trenger et sted å avkjøle de dawgs av. Dette ekstra store hundebassenget er perfekt! Det er brettbart slik at du kan ta det med deg på noe sommereventyr, og det er stort nok til at poochene dine kan avkjøle seg, du kan bli med dem. PVC er slitesterk og retails for $ 79.99.

Image
Image

4. Trykk Aktivert Kjøle Gel Pad. Du vet hvordan kjæledyret ditt elsker å henge ut gjennom ventilasjonene i løpet av sommeren? De prøver å kjøle seg ned og de vet at luftåpningene er stedet å være. Så, gi dem sin egen kule plass med denne gelpute som aktiveres av dem legger på den. Gelen er giftfri og kan brukes til både katter og hunder. Den selger for $ 39,95.

Image
Image

5. Hund Bikini Skjorte. Så din valp har ikke denne stranden bod denne sesongen? Har du en liten fluff i kofferten? Ingen bekymringer - denne hunden bikini skjorte vil forlate alle titches tunger a-wagging! Det er en for menn og kvinner, og de er sikker på å snu hodene uansett hvor du går. $ 8.98

Image
Image

6. Poker Dog Swim Trunks.Hvis hunder som spiller poker på badebuksene dine, ikke skriker 'sommer', vet jeg ikke hva som gjør! De er raske tørre og vil vise alle de leker med de store hundene på stranden! De selger for $ 29,99.

Image
Image

7. HiLikePet Travel Caddy For Dogs And Cats. Planlegger å treffe stiene denne sommeren? Camping ute under det store teppet av stjerner? Denne HilikePet Travel Caddy er kjempebra! Det lar deg ta omtrent alt du trenger for å holde kjæledyret ditt i fanget av luksus mens du er på camping og er lett for deg å caddy. Den selger for $ 39,99.

Image
Image

8. SeaSquirts Life Vest. Planlegger noe i nærheten av vannet? Pass på at hunden din er trygg (og adorbs) med denne liften av hai. Og når duen er klar til å bli landlubber, virker den som den søteste sele noensinne, komplett med båndsløyfe på toppen. Den selger for $ 26,99.

Image
Image

9. Hawaiian skjorter for hunder. Aloha, sommer! Disse lyse fargerike Hawaiian skjorter til hunder er bombegraven for sommerklær. Hunden din vil stramme sine sommerfelter i disse babyene, og haler vil vende seg, stol på oss! De selger for $ 12,99.

Image
Image

10. Epi-Pet solkrem til kjæledyr. Ja, kjæledyrene trenger solkrem. Spesielt hvis du har en lysere farget hund, og hvis du har din lette venn med deg for alt det moroa solen har å by på. Epi-Pet er FDA-kompatibel som solkrem og hud / pelsbalsam, og den praktiske sprøyteflasken gjør det lettere å skjerme dine slemme menneskelige barn! Den selger for $ 16,00

Anbefalt: