Logo no.sciencebiweekly.com

SnuggleSafe er varmepute for kjæledyr, holder pels barn varm og koselig denne vinteren

Innholdsfortegnelse:

SnuggleSafe er varmepute for kjæledyr, holder pels barn varm og koselig denne vinteren
SnuggleSafe er varmepute for kjæledyr, holder pels barn varm og koselig denne vinteren

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: SnuggleSafe er varmepute for kjæledyr, holder pels barn varm og koselig denne vinteren

Video: SnuggleSafe er varmepute for kjæledyr, holder pels barn varm og koselig denne vinteren
Video: How to Install Covercraft Custom Canine Seat Protectors 2024, April
Anonim

Temperaturene er nå hele tiden, og det gjør at vi vil krype under dekslene. Hvis du er ute etter å holde kjæledyret ditt smakløst, pop SnuggleSafe's Oppvarming Pad for kjæledyr i mikrobølgeovn og sove stramt!

Perfekt til hjemmet, bilen, hytta eller camping, SnuggleSafe varmepute for kjæledyr sikrer at den lille fyren fortsetter å forbli varm og koselig lenge etter at temperaturen faller. Best av alt, du trenger ikke å fumle med ledninger eller ledninger eller se etter et stikkontakt - bare trykk det i hvilken som helst mikrobølgeovn i noen minutter, og kjæledyret ditt vil nyte en komfortabel varm seng i opptil 10 timer.

Den kompakte SnuggleSafe varmeputen er designet for å pakke lett for reise og er laget av en ikke-giftig termapolforbindelse som sikrer at den er trygg for den mest robuste chewer. Stoffets plysj, pote-trykk deksel skaper en myk, polstret buffer mellom kjæledyret ditt og den faktiske varmekjernen, slik at du aldri trenger å bekymre deg for brann eller skade.

Relatert: Hvordan holde eldre hunder komfortable denne vinteren

Det som gjør dette kjæledyrsengen varmere så allsidig er at det er 11-tommers design - om størrelsen på en vanlig middagsplate - som passer inn i de fleste mikrobølgeovner, oppvarmer raskt og kan deretter bli tett pent under kjæledyrets favorittteppe eller seng for å holde ham tettsittende og behagelig i flere timer.

Denne super effektive og varige varmekilden er perfekt for kjæledyrs komfort i kjøligere klima, for eldre hunder som sliter med kulde og for mindre eller korthårede raser som trenger litt ekstra beskyttelse mot chillen. Innen 3 timer etter aktivering vil SnuggleSafe varmeputen stabilisere seg på en komfortabel 120 graders Fahrenheit hvor den vil forbli i ytterligere fem timer, oppvarming ditt kjæledyrs sengetøy og tepper forsiktig før du begynner å sakte å miste varme i løpet av de neste par timene.

Vil du varme opp forholdet med kjæledyret ditt? SnuggleSafe varmepute er tilgjengelig på Amazon og leveres i en rekke størrelser, så kjæledyr av alle størrelser kan holde varme hele vinteren lenge!

Anbefalt: