Logo no.sciencebiweekly.com

Spør The Hairy Dogfathers: 2016 Nyttårsoppløsninger

Innholdsfortegnelse:

Spør The Hairy Dogfathers: 2016 Nyttårsoppløsninger
Spør The Hairy Dogfathers: 2016 Nyttårsoppløsninger

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør The Hairy Dogfathers: 2016 Nyttårsoppløsninger

Video: Spør The Hairy Dogfathers: 2016 Nyttårsoppløsninger
Video: Camping i snø og regn - Kraftig regn og snø - 2 netter 2024, April
Anonim

Bilder av: niknikpo / Bigstock

The Hairy Dogfathers handler om å starte nyttår på høyre pote. Her er noen oppløsninger som er enkle å holde og involvere hunden din.

Hvis det en ting vi elsker mer enn våre hunder, forteller det folk hva de skal gjøre. Nyttår ser ut til å være den perfekte tiden til å dele vår samlede kunnskap, så vi er glade for å presentere vår liste over Nyttårsoppløsninger for deg og din hund!

Kom deg ut mer sammen. Arbeider sent, Netflix maraton og dårlig vær er ingen unnskyldning for å hoppe over den daglige turen. Din hund er avhengig av dette for mental stimulering og generelle velvære. Men gjett hva? Turgåing er bra for deg også! Daglige turer reduserer stress og øker kardioen. Gjør det en plan å komme seg ut hver dag. Ingen unnskyldninger! Tar 365 turer i år? Det kan du vedde på!

Relatert: 6 Sparkling måter å ringe i nyttår med hunden din

  1. Stoop og Scoop. Enten det er i gården din eller ute på en tur, stoop og scoop. Ikke bøy og late som! Hundavfall på offentlig eller privat land er en stor biologisk fare, forurensende vannkilder og er generelt stort brutto no-no. Hva med poop i gården din, sikkert kan du la det en dag eller to? Ikke så mye. Hvis bakgården din tjener dobbeltpenger som hundens lekeplass og bad, gjør hunden din en tjeneste og ryd den opp, før den kommer inn i huset ditt!
  2. Spis bedre. Dette gjelder for dere begge. Børst opp på etikettlesningens ferdigheter for å lære hva som går inn i maten du både spiser. De fleste grønne, grønne grønnsaker har helsemessige fordeler for hunder og mennesker. Legg i noen sunne hjemmelagde godbiter for variasjon og ekstra helsemessige fordeler. Hvis du trenger litt inspirasjon, sjekk ut Amys oppskrifter!

Relatert: Nyttårs resolusjoner

  1. Spill mer. Alle drar nytte av en leke økt. Du vil nyte et boost av endorfiner, og kvalitetstid vil øke bindingen du har med hunden din. Gjør et poeng å komme seg ned og leke med hunden din. Vi holder noen leker utenfor hundens rekkevidde, og de kommer bare ut for kvalitetstid. Ingenting gjør hundene mer enn å se det spesielle leketøyet, fordi de vet det betyr at vi skal ha det gøy!
  2. Gjør noe bra. Dette kan være like enkelt som å gå gjennom hundens gamle krager og leker og gi dem til en lokal redningsgruppe. Du kan også laste ned en app, som ResQwalk, og hente penger når du går sammen. Å gjøre gode ting føles bra, og å gjøre gode ting når du er med din beste, furre venn, føles enda bedre!

Anbefalt: