Logo no.sciencebiweekly.com

Spør de hårete dogfathers: Tugging på turer og Heartstrings

Innholdsfortegnelse:

Spør de hårete dogfathers: Tugging på turer og Heartstrings
Spør de hårete dogfathers: Tugging på turer og Heartstrings

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør de hårete dogfathers: Tugging på turer og Heartstrings

Video: Spør de hårete dogfathers: Tugging på turer og Heartstrings
Video: Грязная шутка - Волосатая губка моей мамы между ног | Шутки Каждый день 2024, April
Anonim

Bilder av: joeygil / Bigstock

En skulderskade forårsaket av en pakke med trekkhunder har en leser som føler seg skyldig i en-mot-en tur. The Hairy Dogfathers vet hvordan man skal håndtere denne situasjonen.

Kjære Hårete Dogfathers,

I fjor jeg skadet skulderen min, og legen mener at det er å gå på hundene mine. Han sier at belastningen av deres trekking, over tid, har ført til min skade. Først og fremst er jeg en hundelsker. De er min familie, og jeg ville gjøre noe for dem! Mine hunder har holdt meg frisk, bortsett fra skulderen min. Jeg har kommet med en plan - jeg skal gå en hund om gangen, og la de andre to hjemme. Men skyld er å drepe meg! Jeg kan ikke bære å forlate dem hjemme alene mens jeg går ut en tur med bare en. Dette betyr at hver av hundene mine bare går hver tredje dag. De får masse spilltid på gården, men jeg hater bare å forlate dem hjemme. Tror du at hundene mine blir utelatt?

Føle seg skyldig

Relatert: Spør The Hairy Dogfathers: No Walkies, No Lovin '!

André sier:

Det er vanskelig å ikke føle seg skyldig når pooene dine stirrer på deg mens du forlater dem. Det er viktig at du tar vare på skulderen din, men det er også viktig at hundene dine trener må oppfylles. Spilltid er verftet er bra, men det er ingen erstatning for en tur. Siden du sier at du vil gjøre noe for hundene dine … har du noen gang vurdert å gå for mer enn en tur om dagen? Du kan alltid gå dem i skift: en om morgenen, en etter jobb og en etter middagen. En annen strategi kan være å spørre en venn eller to til å bli med på en spasertur, og når du er klar til å ta ut, må du håndtere dem hver en bånd. Dette kan kreve at du endrer rutinen litt, men jeg er sikker på at pelsfamilien din vil elske deg enda mer for det.

Relatert: Dog Walks med Hands-Free Walking Systems

Kevin sier:

Sikker på at du føler deg skyldig i å forlate hundene bak mens du går ut og om med den andre, men se på den lyse siden! Hunden som er ute med deg på en tur, får en en-mot-en oppmerksomhet, noe som er vanskelig å finne i et hus med flere hunder. Gjør denne tiden telle som treningstid for løse snørebånd. Sittende på hvert hjørne du krysser, løs bånd og øyekontakt når du ber om det vil bli belønnet med mange høyverdige godbiter og ros! Med alt dette fokuserte arbeidet har du en pakke med hunder som er en drøm å gå. Kanskje da med hjelp av et håndfritt belte, kan du begynne å gå dem sammen igjen. I mellomtiden hvorfor ikke ansette en hundevogn noen dager hver uke? Hundene vil dra nytte av ekstra oppmerksomhet og stimulering, og du vil føle deg mindre skyldig å vite at svarene på ditt problem er til stede!

Kevin

Anbefalt: