Logo no.sciencebiweekly.com

Labrador Retriever

Innholdsfortegnelse:

Labrador Retriever
Labrador Retriever

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Labrador Retriever

Video: Labrador Retriever
Video: 2 year old Shar Pei Lab Mix (Kaya)| 2 week Board & Train | Delaware Dog Trainer 2024, April
Anonim
  • Høyde: 21-24 tommer
  • Vekt: 55-80 lb
  • Levetid: 55-80 pounds
  • Gruppe: AKC Sporting Group
  • Passer best for: Familier med barn, aktive singler og eldre, hus med gårder, gårder / landlige områder
  • temperament: Intelligent, lettvint, glad, mild
  • Sammenlignbare raser: Golden Retriever, Irish Setter

Labrador Retriever Grunnleggende

Labrador Retrievers er blant de mest populære hundene raser der ute i dag. Lojal, lett å komme sammen med, og lett å trene, kan disse retrieverne betraktes som en nabolagsklassiker over hele USA og til og med i andre deler av verden. Men hva gjør dem så populære, respekterte hunder … og betyr en sterk rase alltid at en Labrador Retriever vil være den rette hunden for deg?

Men hva gjør dem så populære, respekterte hunder … og betyr en sterk rase alltid at en Labrador Retriever vil være den rette hunden for deg?

Opprinnelse

Kanadisk i anstendig Labrador Retrievere stammer fra Newfoundland, etter å ha stanset ned fra St. John's Water Dog rundt 1500-tallet. De mindre versjoner av St. John's Water Dog ble ofte brukt til å hente i tillegg til å trekke inn fiskenett, noe som gir denne hunden en ekte arbeiderklassebaggrunn. Mange mennesker vil observere at personligheten til Labrador Retrievers er en sterk indikasjon på denne bakgrunnen.

Labrador Retriever, som synker fra portugisiske, engelske og irske raser, kan betraktes som en klassisk "blåskjold" hund, som ikke er helt på nivå med noen jakthunder, men absolutt en av de mest gunstige "jobber" hundene raser tilgjengelig der ute i dag. Nyere historie gjennom tidligere århundrer førte Labrador Retriever tilbake til England hvor det ble en populær sports- og jakthund.

stamtavle

Etter hvert som Labrador Retriever stammer fra St. John's Water Dogs, har det sikkert en lang vei å spore sin historie og stamtavle gjennom årene, og er en direkte etterkommer av populære europeiske hunder gjennom høy middelalder og framover. Selv om Labrador Retriever ble oppdrettet i New World, har det sikkert sterke bånd til andre europeiske raser, men i USA og Storbritannia har det blitt en av de mest populære dyrene i registrerte kjæledyr.

Golden Retrievers er en egen avling fra Labrador, men du vil legge merke til at de deler mange vanlige egenskaper både fysisk og sosialt.

Labrador Retriever kan komme i noen få farger, inkludert gul og sjokolade.

Mat / kosthold

Labrador Retrievers pleier å være mer aktive, større hunder og trenger derfor en god del mat i forhold til mange hunder. Uten mye aktivitet, er det vanlig for folk å overfeed en Labrador Retriever, og dette fører til å se mange overvektige Retrievers. Men hva gjør akkurat en tilstrekkelig Retriever diett?
Labrador Retrievers pleier å være mer aktive, større hunder og trenger derfor en god del mat i forhold til mange hunder. Uten mye aktivitet, er det vanlig for folk å overfeed en Labrador Retriever, og dette fører til å se mange overvektige Retrievers. Men hva gjør akkurat en tilstrekkelig Retriever diett?

Selv om Labrador Retrievers er en større hunderhund, er det viktig å huske at de fremdeles bare skal komme til rundt 80 pund på den høyere enden for menn og 70 pund for hunnene. Mange mennesker er fristet til å mate sin Retriever som om de er en annen person i hjemmet, men husk at selv en voksen Retriever er vanligvis bare halvparten av et gjennomsnittlig voksen menneske.

Som med mange hunder, er kjøttet populært, så vel som grønnsaker, og mange typer allsidig hundemat kan anses egnet for Labrador Retrievers.

Labrador Retrievers kan sette opp mye trening og reagerer generelt godt på opplæringsopplæring.

Opplæring

Betraktet allsidige, Labrador Retrievers kan sette opp mye trening og generelt reagere godt på opplæringsopplæring. De er ikke overdreven territoriale eller aggressive til tross for sin store størrelse og vil ofte reagere med all lojalitet og lydighet som du er i stand til å gi. For folk som ikke er interessert i å trene mye på hunden sin, gjør Labrador Retriever en ideell hund fordi det ikke alltid vil kreve mye arbeid for å holde det innenfor grensene for akseptabel atferd. Dette er ikke å si at alle Labrador Retrievers vil svare på denne måten, men.

Vekt

Som nevnt tidligere er en typisk sunn vekt for en voksen mannlig Labrador Retriever rundt 70-80 pounds og rundt 60-70 pounds for en voksen kvinne. Hvis din Labrador Retriever taler vektene ved 100 pounds, vil det bli ansett som offisielt og vil ha stor nytte av et vekttap regime. Å vokse bare noen få meter høyt, Labrador Retrievers kan være tyngre hunder vurderer deres relativt små rammer, så vær sikker på at Labrador Retriever får masse aktivitet på daglig basis.

Temperament / Behavior

Vennlig, aksepterende og ikke territoriell, Labrador Retrievers er ideelle husdyr. Til tross for deres relativt store størrelse, er Labrador Retrievers ikke en særlig fiendtlig eller aggressiv avling og bond ganske enkelt med både barn og voksne. Fordi de kalles "Retrievers", gjør Labradors en perfekt hund for å kaste en Frisbee eller en ball ute og svare godt på å spille. Labradorer er også gode svømmere og elsker å komme seg utendørs om sommeren.

Vanlige helseproblemer

I tillegg til noen arvelige lidelser som katarakt og hode og leddproblemer, er Labrador Retrievers utsatt for fedme hvis de ikke mottar et riktig kosthold og en sunn mengde mosjon.Din Labrador Retrievers helseproblemer vil trolig inkludere felles problemer, spesielt hvis hunden din er overvektig og har vært i en periode.
I tillegg til noen arvelige lidelser som katarakt og hode og leddproblemer, er Labrador Retrievers utsatt for fedme hvis de ikke mottar et riktig kosthold og en sunn mengde mosjon.Din Labrador Retrievers helseproblemer vil trolig inkludere felles problemer, spesielt hvis hunden din er overvektig og har vært i en periode.

Forventet levealder

En relativt normal forventet levetid på rundt 10-12 år gjør Labrador Retrievers en solid rase for å vokse opp med barna dine.

Treningskrav

Labrador retrievers kan bli tungt raskt og krever mye trening. Heldigvis reagerer rasen godt på fysisk aktivitet og er ivrig etter å trene hele dagen. Å kaste en ball eller Frisbee i bakgården kan bidra til å holde Labrador Retriever opptatt og panting selv når du ikke føler deg spesielt for å flytte for mye selv.

Vennlig, aksepterende og ikke territoriell, Labrador Retrievers er ideelle husdyr.

AKC

Den amerikanske Kennel Club kaller Labrador Retriever "mild, intelligent og familievennlig."

Frakk

Labrador Retrievers har vanligvis korte strøk med farger som strekker seg overalt fra gul til sjokolade. Du kan til og med se fox-farget Retrievers. Labrador Retrievers vil kaste som de er dobbeltbelagt, men strøkene er ganske vannavstøtende, noe som gjør dem flotte svømmere.

valper

Vanligvis bør Labrador valper ikke bringes hjem før 7-10 uker, men mange liker Labrador valper og finner at når de justerer seg til livet i huset, kan de lage underholdende kjæledyr.

Fotokreditt: Marina Jay / Shutterstock

Anbefalt: