Logo no.sciencebiweekly.com

Pocket Pitbull

Innholdsfortegnelse:

Pocket Pitbull
Pocket Pitbull

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pocket Pitbull

Video: Pocket Pitbull
Video: Picardy Spaniel Pheasant Hunting 2024, April
Anonim
  • Høyde: 12-16 tommer
  • Vekt: 11-22 lb
  • Levetid: 11-13 år
  • Gruppe: Ikke aktuelt
  • Passer best for: Familier med barn, aktive singler, hus med hage, vakthund
  • temperament: Energisk, vennlig, beskyttende, intelligent
  • Sammenlignbare raser: Amerikansk Pitbull Terrier, Patterdale Terrier

Pocket Pitbull Basics

Hvis du er ute etter en aktiv og vennlig rase som den amerikanske Pitbull Terrier, men foretrekker noe mindre, som en Patterdale Terrier, kan Pocket Pitbull være den perfekte rasen for deg. Pocket Pitbull er en intelligent og aktiv rase som opprettholder en liten, men krevende statur. Denne rasen er lojal og hengiven med familien, og når de er godt trente og sosialiserte, har de det bra med barn. En ting å være forsiktig med med denne rasen er at de trenger mye mental og fysisk stimulering for å hindre utviklingen av problemadferd.

Hvis du er ute etter en aktiv og vennlig rase som den amerikanske Pitbull Terrier, men foretrekker noe mindre, som en Patterdale Terrier, kan Pocket Pitbull være den perfekte rasen for deg.

Opprinnelse

Kryssende hunder er en praksis som har skjedd i mange tusen år. Dette er tilfellet, det er vanskelig å fortelle når Pocket Pitbull rasen faktisk oppsto. Navnet Pocket Pitbull i seg selv kan være ganske nytt, men det er mulig at kryssinger av amerikanske Pitbull Terriers og Patterdale Terriers skjedde tidligere. Ingen bestemt oppdretter eller kennel er kreditert med utviklingen av Pocket Pitbull-rasen.

stamtavle

Pocket Pitbull er ikke en rasehund. Det er en hybrid av den amerikanske Pitbull Terrier og Patterdale Terrier. Pocket Pitbull er et 50/50 kryss av disse to rase, selv om det er mulig å ha en større prosentandel av en rase hvis en førstegenerasjons rase er avlet til enten en amerikansk Pitbull Terrier eller en Patterdale Terrier.

Mat / Diet

Som en liten rasehund, bør Pocket Pitbull bli tilbudt et kommersielt hundemathold diett formulert for små rasehunder. Hvis hunden din er aktiv, kan han dra nytte av en aktiv raseformel.
Som en liten rasehund, bør Pocket Pitbull bli tilbudt et kommersielt hundemathold diett formulert for små rasehunder. Hvis hunden din er aktiv, kan han dra nytte av en aktiv raseformel.

Pocket Pitbull har en tendens til å være trygg og uavhengig, så tidlig sosialisering og trening anbefales.

Opplæring

Pocket Pitbull har en tendens til å være trygg og uavhengig, så tidlig sosialisering og trening anbefales. Denne rasen er intelligent, så positive forsterkningsmetoder er vanligvis svært effektive så lenge du opprettholder en fast og konsekvent hånd i trening. Trening vil også bidra til å holde denne hundens energi og aktivitetsnivå under kontroll og for å hindre at han utvikler problemadferdigheter knyttet til kjedsomhet eller utilstrekkelig trening.

Vekt

Pocket Pitbull er en ganske liten hund med en tøff bygge. Disse hundene har en tendens til å stå mellom 12 og 16 tommer høye, veier omtrent 11 til 22 kg. ved forfall.

Temperament / Behavior

Pocket Pitbull-temperamentet kan variere avhengig av avl fordi det er en hybrid av to rase hunder. For det meste er imidlertid hunden en vennlig rase som kan være veldig lojal og hengiven med familien. Disse hundene er selvsikker og intelligente, slik at de krever noe nivå av mental stimulering i tillegg til vanlig fysisk trening. I noen tilfeller har disse hundene en tendens til å ta på seg en pakke-leder-type rolle, så tidlig sosialisering og trening anbefales. Når de er godt utdannet, kan disse hundene komme godt sammen med barn, og de gjør generelt gode familie kjæledyr til aktive familier. Disse hundene gjør også gode vekter, fordi de er naturlig beskyttende for deres territorium og familie.

Vanlige helseproblemer

Pocket Pitbull er en hybrid rase, og som sådan kan det være mindre utsatt for å utvikle arvelige forhold enn noen av foreldrenes raser. For det meste, Pocket Pitbulls er en hardy og sunn oppdrett, men de kan være tilbøyelige til å utvikle visse helseproblemer knyttet til deres korte ansikter og trang kroppsstruktur.
Pocket Pitbull er en hybrid rase, og som sådan kan det være mindre utsatt for å utvikle arvelige forhold enn noen av foreldrenes raser. For det meste, Pocket Pitbulls er en hardy og sunn oppdrett, men de kan være tilbøyelige til å utvikle visse helseproblemer knyttet til deres korte ansikter og trang kroppsstruktur.

Forventet levealder

Den gjennomsnittlige levetiden til Pocket Pitbull er mellom 11 og 13 år.

Treningskrav

Pocket Pitbull er en ganske aktiv rase og krever mye daglig mosjon i tillegg til aktiv spilltid. Disse hundene er overraskende energiske for å være så kort, trangt ras og de er også svært intelligente. Dette er tilfellet, de trenger mye mental stimulering i tillegg til fysisk stimulering for å forhindre utvikling av problemadferd på grunn av kjedsomhet.

Pocket Pitbull er en vennlig rase som kan være veldig lojal og hengiven med familien.

AKC

Fordi Pocket Pitbull er teknisk en hybrid og ikke en rasehund, blir den ikke anerkjent av American Kennel Club. Det er anerkjent av Dog Registry of America, Inc.

Frakk

Pocket Pitbull har en veldig kort, jevn jakke som er ganske lett å ta vare på. Du bør forvente et visst nivå av shedding, som er sant med nesten alle raser, men det er lett å kontrollere med vanlig børsting. Disse hundene krever vanligvis ikke hyppig grooming eller bading.

valper

Tidlig sosialisering og trening er et must for Pocket Pitbull rasen fordi de er veldig smarte og energiske. Sosialisering vil bidra til å sikre at valpen ikke blir avskilt rundt fremmede, og det vil også bidra til å sikre at de kommer sammen med andre hunder.Riktig opplæring vil bidra til å forhindre utvikling av Små Hundesyndrom, og regelmessig mosjon vil bidra til å forhindre kjedsomhet som kan føre til destruktiv oppførsel.

Fotokreditt: feeferlump / Bigstock.com

Anbefalt: