Logo no.sciencebiweekly.com

Spanador

Innholdsfortegnelse:

Spanador
Spanador

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spanador

Video: Spanador
Video: Принц Слаги - Повелители животных 2024, April
Anonim
  • Høyde: 20 tommer
  • Vekt: 20-50 lb
  • Levetid: 12-15 år
  • Gruppe: Ikke aktuelt
  • Passer best for: Singler og familier med barn og andre kjæledyr som bor i huset med en hage
  • temperament: Lekfull, kjærlig, lojal, våken
  • Sammenlignbare raser: Labrador Retriever, Cocker Spaniel

Spanador Basics

Spanjoren er en relativt ny designer hunderavdeling som ble opprettet som et svar på den høye etterspørselen etter et kryssbredde av middels størrelse, da de fleste kryssbredde hjørnetenner som hadde vært tilgjengelige var mindre hunder.

stamtavle

Spanjeren er et kryss mellom en renraset Labrador Retriever og Cocker Spaniel.
Spanjeren er et kryss mellom en renraset Labrador Retriever og Cocker Spaniel.

Mat / kosthold

For å holde hunden glad, sunn og med riktig vekt, velg et høyverdig diett for hjørnetenner. Du kan mate din Spanador 2 kopper tørr mat daglig, men del dette beløpet opp i minst to porsjoner. Hvis du også skal mate kjæledyret ditt med hermetikk, bør du redusere mengden tørr mat tilsvarende for å forhindre overspising og uønsket vektøkning.

Trening av spanjoren bør være en god opplevelse, da disse hundene er tilbøyelige til å adlyde dine kommandoer og behage deg.

Opplæring

Trening av spanjoren bør være en god opplevelse, da disse hundene er tilbøyelige til å adlyde dine kommandoer og behage deg. Du vil legge merke til at færre repetisjoner kreves før din intelligente spanador lærer en ny kommando eller triks, slik at du får raske resultater, og det bør også være lett å vaske hunden din.

Husk at disse hundene noen ganger kan bli så glade for at de ender med å hoppe på folk, så det er en god ide å trene hunden din, ikke for å gjøre det. Bare vær sikker på at du alltid er positiv i din tilnærming til hundens trening, med mye ros, belønninger og godbiter underveis.

Crate trening din spanjorer kan være vanskelig fordi disse hundene ikke liker å være skilt fra familien deres. Hvis du begynner å trene, kan du pooch fra en ung alder, men du kan oppnå bedre resultater.

Vekt

En mellomstor rase, veier spanjoren mellom 20 og 50 pounds.

Temperament / Behavior

Du kan forvente at en spanjerer vil ha en endearing personlighet, og at denne hunden vil komme sammen med omtrent alle. Disse hundene gjør fantastiske kjæledyr fordi de er lojale, kjærlige, intelligente, lekende, og de trives på å være rundt de menneskene de elsker.

Hvis du har barn, vil disse aktive hundene være kjærlige mot dem, så vel som energiske og lekne, spesielt hvis de er riktig sosialisert fra ung alder. Og hvis du har andre dyr i hjemmet ditt, vil Spanareren trolig se dem som morsomme lekekamerater, så disse hundene gjør store familiedyr.

Også, hvis du håper å ha en god vakthund i ditt hjem, er spanjoren den typen som vil være mistenkelig for fremmede og vil bjeffe for å varsle deg om enhver mistenkelig aktivitet.

Vanlige helseproblemer

Som en hybrid hunderavdeling, kan spanereren være utsatt for helseproblemer som ofte påvirker sine foreldre raser. Men som andre crossbreeds, er spanjoren overraskende hardt. I tillegg er det ingen måte å avgjøre hva en enkelt hunds langsiktige helse vil være.
Som en hybrid hunderavdeling, kan spanereren være utsatt for helseproblemer som ofte påvirker sine foreldre raser. Men som andre crossbreeds, er spanjoren overraskende hardt. I tillegg er det ingen måte å avgjøre hva en enkelt hunds langsiktige helse vil være.

Når det gjelder Spanadors, er det en god ide å holde øye med helseproblemer som hip dysplasi, tørr hud og øreproblemer.

Forventet levealder

Spanjeren har en gjennomsnittlig levetid på 12 til 15 år.

Treningskrav

Spanadorer er aktive hjørnetenner som krever daglig fysisk aktivitet. Denne øvelsen vil forhindre dem i å bli lei og utvise negative virkemåter som et resultat. Plus, aktiviteten vil hjelpe dem med å opprettholde en sunn vekt, noe som er viktig for deres generelle helse.

Hvis du er en aktiv person som er i ulike former for kondisjon, vil hunden din være glad i å delta i disse aktivitetene med deg. Ta Spanjoren på fotturer og jogger, så vel som til stranden, til parken, og på andre morsomme turer for å tilbringe tid i det store utendørs.

En spanjerer vil også ha nytte av en trygg og lukket bakgård hvor han kan løpe uten bånd og leke fritt med favorittlegene sine. Innendørs, sørg for å gi kjæledyret ditt forskjellige leker som holder ham opptatt og glad.

Spanadors gjør fantastiske kjæledyr fordi de er lojale, kjærlige, intelligente og lekne.

Anerkjente klubber

Spanjeren er ikke anerkjent av American Kennel Club, da det regnes som en hybrid rase. Imidlertid er denne rasen anerkjent av American Canine Hybrid Club (ACHC), Designer Breed Registry (DBR) Designer Dogs Kennel Club (DDKC), Dog Registry of America, Inc. (DRA) og International Designer Canine Registry (IDCR).

Frakk

Spanjers kappe vil være middels til lang, og det vil kaste en moderat mengde. Gjør deg klar til å pusse hunden din hver dag, eller minst et par ganger i uken, for å minimere shedding, unngå matting, og hold kappen glatt, myk og ren. Har også vakuumet ditt praktisk å hente pels som er igjen rundt huset.

valper

Spanadervalper er uimotståelig søte og kjærlige, men du bør håndtere dem med forsiktighet for å unngå å forårsake skade. Overvåke barn som samhandler med valpen din også.

Selv om voksne spanadorer liker mye trening, må du ikke overdrive det med valpen din.Begynn med kortere treningsøkter og turer, la valpen få rikelig med hvile, og bygg opp til lengre går gradvis ettersom kjæledyrets muskler blir fullt utviklet.

Hvis du gir valpen et trygt sted å vokse og lære, vil han utvikle seg til en trygg og lykkelig voksen som vil komme sammen med en rekke mennesker og dyr. Nøkkelen er riktig trening og sosialisering av valpen fra så tidlig som mulig og alltid å ta en positiv tilnærming.

Fotokreditt: treviott / Flickr; Livet på hvitt / Bigstock