Logo no.sciencebiweekly.com

Å leve med en døve hund er et belønning i seg selv Ta det fra noen som vet

Å leve med en døve hund er et belønning i seg selv Ta det fra noen som vet
Å leve med en døve hund er et belønning i seg selv Ta det fra noen som vet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Å leve med en døve hund er et belønning i seg selv Ta det fra noen som vet

Video: Å leve med en døve hund er et belønning i seg selv Ta det fra noen som vet
Video: The incredible recovery of a starving puppy whose bones were protruding through the skin 2024, April
Anonim

En døve hund pawrent bestemte seg for å sprette alt på hvordan det er å være beste venner med en valp som ikke kan høre, og gutt er denne lille Chi søte! Ikke la misforståelser påvirke dine meninger om disse fantastiske hundene - ta den fra noen som elsker en med hele sitt hjerte.

Sjekk de vanligste spørsmålene (og svarene!) Nedenfor.

" Din hund er døve? Jeg ville aldri ha kjent!"

Dette er det typiske svaret jeg mottar når fremmede møter Pixie, vår søte døve Chihuahua, for første gang. Hun er en veloppdragen, kjærlig, energisk og smart hund, som bare skjer for å være døve.

Image
Image

Å føle unnskyldning for dem hjelper ikke.

Da jeg lærte at Pixie var døve, var det hjerteskjærende i begynnelsen, og så ble det raskt hjertelig. Du skjønner, jeg var ødelagt at denne vakre lille skapningen aldri ville høre lyden av verden, aldri høre sin egen bark og aldri høre lyden av meg som kalte hennes navn. Men da dagene gikk og jeg forsket mer og mer om døve hunder, skjønte jeg at det ikke var noe å være trist om. Hun ble født på denne måten og vet ikke annerledes, og jeg kunne knytte sammen med henne som en hvilken som helst annen hund, jeg måtte bare lære å kommunisere med henne annerledes.

Image
Image

Hvorfor er hundene døv?

Hunder er døv for mange av de samme grunnene til at mennesker er døve. Mange hunder er bare født med døvhet, som kalles medfødt døvhet. Fra det jeg har lært, er døvhet i hunder forårsaket av pigmentering, mest direkte i ørene. Alle valper er født døv, og da utvikler de sin hørsel. Hvis nerveenden i valpens ører mangler pigmentering, vil de atrofi av og dø og forårsake døvhet.

Image
Image

Er det ikke vanskeligere å trene en døve hund?

Ærlig talt? Nei, det er det egentlig ikke. Nå som jeg har to hunder, Pixie og hennes bror Blitz, har jeg lært at trening en valp er hardt arbeid, svekket eller ikke. Jeg tror trening Pixie var faktisk lettere i noen tilfeller fordi jeg kunne holde henne fokusert mye lettere enn jeg kan med Blitz. Jo, jeg måtte lære litt tegnsspråk for å snakke med henne, men etter å ha forstått at hun ville høre på signaler, begynte jeg bare å lage meg selv som gjorde mening for henne og meg.

Image
Image

Går de sammen med andre hunder?

Ja. Pixie elsker absolutt andre hunder og andre mennesker også. Hun er selvsikker og har ingen anelse om at verden har lyd, og bryr seg ikke særlig. Hun er mer om å ha det gøy og leve i øyeblikket. Også, da vi fikk Blitz, var hun, og fortsetter å være, en fantastisk mentor. Blitz lærte tegnspråket raskere enn verbale kommandoer fordi Pixie alltid viste ham hvordan! Nå er de bare to erter i en pod.

Image
Image

Dessverre blir mange hunder satt ned eller euthanized, bare fordi de er døve.

Som en døve hundeier, oppfordrer jeg deg til å ignorere misforståelsene der ute om døve hunder og forstå at det er mange døvhunder som sendes til husly, eller enda verre, euthanized, bare fordi de er hørselshemmede. Det finnes organisasjoner der ute, som DDEAF og Døvhunder Rock som støtter adopsjon, trening og kjærlighet til døve hunder over hele landet. Husk at døve hunder er fremdeles hunder, og de vil elske deg uansett hva.

Image
Image

Har du en døve hund?

I så fall vil jeg gjerne høre historien din i kommentarene! Og på tvers av sosiale medier, merk din døve hund med #deafdogsrock for å bli med Pixie og den voksende pakken med fantastiske og elskede døvehunder.

Utvalgt bilde via @instapup_pixie

Anbefalt: