Logo no.sciencebiweekly.com

18 gaver til store røde hunder som fortsatt tror de er lapdogs

18 gaver til store røde hunder som fortsatt tror de er lapdogs
18 gaver til store røde hunder som fortsatt tror de er lapdogs

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 18 gaver til store røde hunder som fortsatt tror de er lapdogs

Video: 18 gaver til store røde hunder som fortsatt tror de er lapdogs
Video: Finland has police chases too 2024, April
Anonim

Hvis hunden din er stor nok til å passere for en liten ponni, så er sjansen du vet "utseendet." Etter å ha smadret gjennom huset, banket på søppelkasser og små møbler, stirrer din gigantiske hunden på deg som om du skal spørre, "Hvem gjorde alt det? Litt gammel meg?"

Siden de ikke kan hjelpe hvor store de er, og de elsker deg så mye, bare behandle dem som fanget hunden de tror er. Her er noen gaveideer for ferien:

1. Chuckit!, $ 8, en må-ha for en hund så stor at din stakkars menneskelige arm ikke kan kaste langt nok til et anstendig spill. The Chuckit! lanserer hundens ball så langt og så lett at puppen din vil trette ut før du gjør det.

Image
Image
Image
Image

Bilder via Coroflot og YouTube

2. Fortsatt for mye arbeid? Plukk opp en iFetch, $ 100. Enheten tillater hunden å spille av seg selv.

Image
Image

Bilde via Amazon

3. Varsity Ball, $ 43, vil la din mutt spille så ruff som mulig. Denne ballen er så tøff at de gir den til tigrene i dyrehagen (men vi vil ikke fortelle din fine hund).

Image
Image

Bilde via Gear Patrol

4. EN Bolster TUFF Nesting Bed, $ 93, siden de fleste store hundene ikke skjønner at når de nestler ved foten av sengen din, setter de faktisk hele dangmadrassen. Det er koselig, behagelig og leveres med en 90-dagers "Chew Proof" -garanti. Det er en gave for både din valp og deg.

Image
Image

Bilde via K9 Ballistics

5. En stor munn kan bety dårlig åndedrag. Æsj. Gi dem deilig tykk Booda Fresh N Floss, $ 9. Det vil håndtere all tygging og slepende hunden din kan skille seg ut og la pusten minte frisk.

Image
Image

Bilde via Petmate

6. Billy Wolf Rupert Vanntett Frakk, $ 65, fordi hvilken hund ville ikke ha et stilig, reversibelt skall? Men vent. Din hund er stor-mongous. Heldigvis kommer Billy Wolf i XL, slik at du kan unngå det vanskelige øyeblikket når du legger på hvalens nye frakk og det lurer på hvorfor kappen er for liten.

Image
Image
Image
Image

Bilder via Billy Wolf

7. Ingenting vil ødelegge hundens vrangforestillinger at det fortsatt er et fang hund som ødelegger hvert leketøy det berører. Prøv Big Daddy Unbreakoball, $ 29. Den passende navnet Unbreakoball er uforgjengelig, slik at hunden din beholder sin delikatessefølelse til tross for sin størrelse.

Image
Image

Bilde via Kjøp amerikansk

8. De Kurgo Automobile Zip-line, $ 25, en praktisk dandy gizmo som gjør at hunden din kan bevege deg rundt bilen som en liten hund, uten at du trenger å bekymre deg for at de hopper bak rattet (eller overbord!).

Image
Image

Bilder via Amazon og Kurgo

9. De Slepe-N-kaste, $ 29, er grunnleggende, hoppende og stor. Lyder som noen hunder du kjenner?

Image
Image

Bilde via Big Old English Mastiff

10. De StayDri Pet Wash Dusj Gardin, $ 29, vil sørge for at hunden din er den eneste som får et bad ved badetid. Denne gaven er virkelig for deg. Men med alt du gjør for din store hund, fortjener du det!

Image
Image

Bilde via RantGizmo

11. KONG Extreme Dog Toy, $ 18, fordi KONG. Alle KONG-produkter er klassikere, men for din store hund, må du gå full KONG og få Extreme. Små hunder nyter sine KONGs. Hvorfor skal ikke din store hund?

Image
Image

Bilde via Zarpazos

12. Har hundens oppførsel behov for eksentrisk tilbehør, men de er for store til en valpestørrelse? Kjøp en menneskelig tutu, $8.

Image
Image

Bilde via Pitlandia

13. Deer Antlers, $ 25, for den lille delen av din store hund villig til å innrømme sin sanne størrelse. Designet av Mother Nature selv, gir hjortespisser en rik smak og en solid, langvarig tygge.

Image
Image

Bilde via Post Pet Products

14. Nina Ottosson DogWorker puslespill, for å unngå å ha en hund hvis hjerne er så liten som de tror de er. Disse oppgavene er slitesterke og utfordrende, og vil holde hunden din i tankene i flere timer. Hundetimer, det er.

Image
Image

Bilde via Nina Ottosson

15. Lollycadoodle Ring, $ 10, en designer leketøy håndlaget fra% 100 prosent ull. Snazzy! Disse ringene er en naturlig leke for din unaturlig store hund og er like imponerende å se på som de skal leke med.

Image
Image

Bilde via Fhauling4You

16. Bling, fordi store hunder trenger stor stil. Og egentlig, tilbehør trenger ingen rettferdighet. De Snooty Pooch Boutique tilbyr et utvalg av flash fra så lite som $ 50.

Image
Image

Bilde via Juicy Dog Couture

17. De Tuggo Weighted Exercise Toy, $ 28, en stor ball utstyrt med et tau som kan fylles med vann for å justere vekten av ballen, avhengig av styrken til hunden din. Det kan være så lett eller tungt som hunden din synes det er!

Image
Image

Bilde via YouTube

18. De Bionic Urban Stick, $ 20, en high tech-mirakel laget av splinterfri "bionic rubber". Vet ikke hva det er, men det høres ut som om det er kult. Og stokkens store størrelse vil holde hunden litt ren.

Image
Image

Bilde via onesmileymonkey

Utvalgt bilde via PitlandiaInteressert i mer innhold som dette? Sniff dette relaterte innlegget: 9 Hunde Gaver til Spoiled Dogs som elsker sine mennesker

Anbefalt: