Logo no.sciencebiweekly.com

26 Hotellkjeder som er hundevennlige og vil ikke bryte banken

26 Hotellkjeder som er hundevennlige og vil ikke bryte banken
26 Hotellkjeder som er hundevennlige og vil ikke bryte banken

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 26 Hotellkjeder som er hundevennlige og vil ikke bryte banken

Video: 26 Hotellkjeder som er hundevennlige og vil ikke bryte banken
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Jo, ferie handler om å behandle deg selv og din valp. Men noen ganger vil du ha en god opplevelse uten å bryte banken. For de som vil ha det gøy og holde sin bankkonto sunn mens de reiser med hunden deres, er det 26 hotellkjeder som også vil glede deg over din lette venn som familie.

1. Red Roof Inn

En av de få hotellkjeder som ikke tar betalt for kjæledyret ditt, er stolt av sin kjæledyrvennlige policy. Deres nettsted gir en kobling til en søkefunksjon for å finne lokale hundeparker i nærheten av hvor du bor, og de har en hel Facebook-side viet til deres kjærlighet til alle ting, fire legged og furry.
En av de få hotellkjeder som ikke tar betalt for kjæledyret ditt, er stolt av sin kjæledyrvennlige policy. Deres nettsted gir en kobling til en søkefunksjon for å finne lokale hundeparker i nærheten av hvor du bor, og de har en hel Facebook-side viet til deres kjærlighet til alle ting, fire legged og furry.

2. Motel 6

Happy National Pet Day! Vi har noen ganske kjempebra kjæledyrsenger for dine favorittreiser. Del kjæledyrets bilder …

Skrevet av Motel 6 mandag 11. april 2016

Dyr er velkomne på dette klassiske økonomihotellet, så lenge de er opptatt. Det er en grense på 2 kjæledyr per rom, men sjekk for å se om det er et gebyr.

3. Days Inn

Rover. Fido. Fluffyface. Uansett hva du kaller din beste venn, finner du mange kjæledyrvennlige #DaysInn hoteller å velge mellom for din neste tur sammen. https://bit.ly/1RPLhUP

Skrevet av Days Inn torsdag 7. april 2016

Days Inn er en annen hotellkjede som er kjent for innbydende kjæledyr. Hver enkelt motell gjør imidlertid sin egen policy, så vær sikker på at du kontakter dem og bekrefter at valpene dine er ok, og for å sjekke eventuelle spesifikke retningslinjer de måtte ha.

4-7. Marriott: Residence Inn, Townhouse Suites, Courtyard, Renaissance Hotels

En liten solstråle for å lyse opp din mandag!

Skrevet av Residence Inn by Marriott på mandag 4. april 2016

Marriotts hoteller er generelt kjæledyrvennlige. Igjen, ring videre for å sørge for å se hva de spesifikke kjæledyrpolitikkene (og fasilitetene) er, og om det er noen rase- eller vektbegrensninger, samt eventuelle gebyrer som kan gjelde.

8. Travelodge

Sleepy's Log # 127: Glad #NationalPuppyDay! For det andre, må jeg si at hunder er mine favoritt, furrige venner. De…

Skrevet av Travelodge USA mandag 23. mars 2015

Flertallet av Travelodge steder aksepterer kjæledyr. Se på hotellets spesifikke nettside for mer informasjon om deres retningslinjer, eller, utelukke det, gi dem et anrop.

9. La Quinta Inns & Suites

Du kan aldri være for forsiktig når du reiser med kjæledyret ditt. Når du ikke er i rommet ditt, legg dem i kassen for å sikre deres sikkerhet. Del med oss noen andre tips du har! #PetTravelTips

Skrevet av La Quinta Inns & Suites onsdag 25. februar 2015

La Quinta krever ikke et depositum for deg å bo hos kjæledyret ditt, selv om de spør deg om å signere en pet politikk avtale. Grensen er 2 kjæledyr per rom. De har også en del av deres nettsted med nyttige reisesikkerhetstips for deg og din valp.

10. Loews Hotels

Skrevet av Loews Hotels & Resorts mandag 11. april 2016

Loews tillater ikke bare valpen din å bo hos deg, de har også et kjæledyrprogram. Når du sjekker inn med puppen din, får du et navneskilt, bolle, godbiter og et skilt som viser at rommet ditt har et kjæledyr-hjemmeområde. De har også mange fasiliteter tilgjengelig for din valp, inkludert en hundeservicemeny. Det er en grense på 2 kjæledyr til et rom, og sørg for å ringe foran eventuelle gebyrer som kan gjelde. I tillegg krever hvert sted bevis på oppdaterte vaksinasjoner.

11. Candlewood Suites

Å være borte fra hjemmet er alltid lettere når du har din firbente medpilot ved din side. Vi er kjæledyrvennlige.

Skrevet av Candlewood Suites torsdag 31. mars 2016

Candlewood ber om at hvis du bestiller online, du også ringe fremover og la det bestemte stedet vite om din pup. Avgifter gjelder, og kjæledyr som veier over 80 kg er dessverre ikke tillatt. Candlewood egenskaper krever også bevis på oppdaterte vaksiner for alle kjæledyr.

12-20. Comfort Inn and Suites, Econo Lodge, Rodeway Inn, Mainstay Suites, Quality Inn, Sleep Inn & Suites, Suburban Extended Stay Hotell, Clarion Inn & Suites, Ascend Hotel Collection - Choice Hotels

Under paraplyen Choice Hotels, kan hvert sted ha forskjellige retningslinjer. Rodeway Inn og Sleep Inn & Suites. Det samme gjelder for Econo Lodge, Sjekk via Choices søkefunksjon på deres nettsted for enkeltsted.

21-22. Holiday Inn, InterContinental Hotels & Resorts, Hotel Indigo: IHG-kjeder

Eid av IHG, et flertall går sine eiendommer velkommen valper. Steder og bestemte hoteller faktor i, så sørg for å ringe fremover.

23-24. Vantage Hoteller: Lexington by Vantage, Canadas Best Value Inn og Americas Best Value Inn, Value Inn Worldwide

De fleste er kjæledyrvennlige, men definitivt ring videre for å være sikker på!

25. Novotel

De fleste av deres kjæledyrvennlige hotellegenskaper er i Canada, men de har også en (New York) i USA.

26. ExtendedStay America

De fleste Extended Stay America-eiendommer tillater kjæledyr. De begrenser også gjester til 2 kjæledyr per rom, en $ 150 + skatt avgift, samt en $ 25 + skatt kjæledyr gebyr. Noen begrensninger på rase, størrelse og vekt kan variere fra sted til sted, så kontakt før oppholdet.

Utvalgt bilde via Red Roof Luvs Pets Facebook

h / t AllStays.com og Petswelcome.com

Anbefalt: