Logo no.sciencebiweekly.com

11 kommentarer som gjør hundenes eiere cringe

11 kommentarer som gjør hundenes eiere cringe
11 kommentarer som gjør hundenes eiere cringe

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 11 kommentarer som gjør hundenes eiere cringe

Video: 11 kommentarer som gjør hundenes eiere cringe
Video: 5 MORE Strange National Park Disappearances! 2024, April
Anonim

Fyll inn denne setningen: meninger er som _, alle har en. Og noen ganger føler vi behovet for å dele disse meningene, selv om de er uberettiget, un-asked for eller bare generelt irriterende. Vi har alle satt fast vår fot i våre munner, og vi har alle også vært på mottakssiden av noen rare eller misvisende kommentarer. Vanligvis kan vi feie disse slags ting under teppet med resten av de stygge ting vi ikke vet hva vi skal gjøre med. Men som hundeeiere (og vi antar at katteeiere håndterer sine egne også), er det visse kommentarer vi er mer sannsynlige for å få nok nok til at de er virkelig cringe-worthy. Du vet hva slags. Noen er rasspesifikke, andre er bare generelle tanker som er lobbied hos noen hundeier, små eller store. Og det er irriterende.

Selv om det ikke kan være for mye, kan vi gjøre med folks ufiltrerte tanker, i hvert fall kan vi binde sammen og dele med denne ufarlige opplevelsen. Vi vil gjerne høre hvilke irriterende og cringe-verdige kommentarer du ofte hører om din pup eller hundene generelt. Vi er sikker på å ha savnet noen godbiter! Uten videre ado, her er elleve kommentarer som gjør hundenes eiere cringe:

11. "Jeg vil gjerne eie en hund, men de er bare for mye arbeid / for dyrt."

Image
Image

Bilde via jeg kan ha Cheezburger

Vel, da ville du sannsynligvis ikke elske å eiere en hund, du liker bare å forestille seg å eie en hund. Selvfølgelig er det sikkert ganger at dette er et gyldig poeng, og personen vil senere fortsette å utarbeide sin situasjon og vedta (eller bestemme at det ikke er best). Men ofte, har du folk som vil ha en hund (eller tror de vil ha en hund), stadig bekjempe hvor hardt og / eller dyrt det må være. Vel, det er ikke billig, og det er litt mer ansvar enn, si, en plante. Men det er ikke som om du har en nyfødt baby, eller må ha millioner i banken. Du har nettopp skjedd for å ha en hund, og som en voksen, fant du ut en måte å få det til å fungere på.

10. "Helt skit! Er det en hund eller en hest? Går du eller går det deg? Hva mater du den tingen !?"

Image
Image

Bilde via jeg kan ha Cheezburger

Hvis du har en stor hund (og vi mener stor, tenk Great Dane, St. Bernard, Mastiff, etc.), er du sannsynligvis vant til dette litany av kommentarer. Det spiller ingen rolle om du er på hundeparken (med andre hundeeiere, hvem du tror ville i det minste være mer original) eller bare gå på valpen din i blokken din. Den cringeverdige delen er at mens folk tror de er søte, originale eller morsomme, sier de bare det samme til deg at du har sannsynligvis hørt ti milliarder ganger siden å bringe din pup hjem. Og ingen liker å høre samme dang ting om og om igjen (med mindre det er, du vet, "du er het og strålende, hvordan gjøre du gjør det?")

9. "Jeg liker katter bedre, de er lettere å ta vare på / mer selvstendig / kaste mindre."

Image
Image

Bilde via PC World

Se, det skal ikke være en debatt om hvilket dyr som er bedre. Katter er flotte og hunder er flotte, og det er ikke en pet-eier-konkurranse! Noen mennesker foretrekker den ene over den andre, vanligvis for veldig spesifikke og gyldige (minst til dem!) Grunner og mange andre mennesker har både hunder og katter (forestill deg det!) Som noe annet i livet, er det fordeler og ulemper til enhver side du velger, men prøver å forandre andres sinn eller gi kommentarer om hvordandinvalget er bedre er bare irriterende. Og mens, ja, mange vil hevde at katter er lettere å ta vare på, det er ikke ofte det viktigste hensynet når du vedtar et kjæledyr uansett.

8. "Hva skal du gjøre med hunden din når babyen kommer?"

Image
Image

Bilde via Owned.com

Eh, vi vil nok bare ta ham til skogen og rope: "Vær friinnehaver!" Jeg mener, hva tror du vi skal gjøre? Selv om ikke alle hundeforeldre med nyfødte øyeblikkelig får et Theo og Beau-nivå av kameratskap mellom sine to barn, vil de fleste kjæledyrseiere gå gjennom helvete som akklimatiserer de to før de vurderer å re-homing sin hund. Alle som antar at dette (eller-Gud forby-noe verre) er din go-to-løsning har tydeligvis ikke opplevd et ekte band med et kjæledyr.

7. "Jeg elsker hunder og alle, men Pitbulls / Dobermans / German Shepherds / (sett inn et annet cliche valg her) er skummelt / farlig."

Image
Image

Bilde via jeg kan ha Cheezburger

Vel, så antar du at du ikke virkelig elsker hundene så mye. Fordi hvis du gjorde det, ville du vite bedre enn å diskriminere mot en hel rase. Selv om du har hatt en dårlig opplevelse, er det ikke rettferdig å klumpe en hel rase sammen og bestemme at mye er "dårlig" eller "skummelt". En hunds personlighet og disposisjon har svært lite å gjøre med sin rase, og mer til gjør med måten de har blitt trent, oppvokst og elsket.

6. "Du har en hund, kanskje du kan hjelpe! Jeg vil gjerne adoptere en husholdig hund som ikke kaster, bark, har noen helseproblemer …"

Image
Image

Bilde via Frabz.com

Visst, du høres ut som en god kandidat for å eie en hund, la meg få det med det samme. Eller kanskje en enhjørning er mer din stil?

5. "Jeg får min mor / kjæreste / nabo en valp til bursdagen / julen!"

Image
Image

Bilde via Richview Animal Shelter

Å få en hund er en seriøs beslutning som tar forethought, planlegging, penger og mye tid. Dette eraldriDen slags livsavgjørelse du bør gjøre for noen andre, selv om de har nevnt å ha en hund. Dette virker smertelig tydelig, men folk knytter fortsatt et bånd på valper og gir dem som gaver hele tiden. Dessverre er dette en av de mange grunnene til at hundene havner i husly.

4. "Jeg liker hunder og alle, men ingen av de yip-yap / vesken hundene."

Image
Image

Bilde via Quick Meme

Preference er en ting, men det er ikke nødvendig å være en rykk om det. Også: Vi har møtt store hunder som "yip yap" like mye som noen chihuahua eller dachshund.

3. "Ikke det skarpeste verktøyet i skuret, huh?"

Image
Image

Bilde via Xavier Toby

Og du forventet hva, at hunden min ville bry deg en kopp kaffe og spørre hvordan uken din går? Hunder, akkurat som mennesker, kommer alle i varierende former og størrelser og nivåer av braininess. Mye som har å gjøre med trening og livsstil. Men forutsatt at hunder er mindre enn smarte dyr, er det urettferdig og feil.

2. "Hvem, kanskje Sparky, må det ligge av kibble!"

Image
Image

Bilde via Pinterest

Beklager, liker du folk som kommentererdinvekt? Selv om hunden ser litt overvektig ut, har ingen rett til å ringe ut en annen person eller hundens vekt. Hvem vet hva som skjer - kanskje du prøver å hjelpe hunden din med å gå ned i vekt, eller de har å gjøre med et skjoldbruskkjertelproblem eller annen helseproblemer. Som mor ville fortelle deg, "hvis du ikke har noe hyggelig å si …"

1. "Er det en innendørs eller en utendørs hund?"

Image
Image

Bilde via Vi kjenner Memes

Jo, ikke alle hundeeiere lar hundene sove med dem i sengen om natten. Men de fleste av oss regulerer ikke våre elskede valper til et område av vårt hjem heller. Og vi holder absolutt ikke dem i bakgården, aldri å se interiøret i vårt hjem eller nyte vårt selskap. Fordi ærlig, hva er poenget med å vedta en hund og deretter forlate den utenfor hele dagen. Og hva, akkurat, er en "innendørs" hund uansett … degjøre må gå utenfor en gang. Sukk, mennesker, de sier de darndest ting.

Utvalgt bilde via Gannett-CDN

Anbefalt: