Logo no.sciencebiweekly.com

7 små endringer i rutinen som kan gi store fordeler for hunden din

7 små endringer i rutinen som kan gi store fordeler for hunden din
7 små endringer i rutinen som kan gi store fordeler for hunden din

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 7 små endringer i rutinen som kan gi store fordeler for hunden din

Video: 7 små endringer i rutinen som kan gi store fordeler for hunden din
Video: English Story with Subtitles. The Raft by Stephen King. 2024, April
Anonim

Eksperter advarer alltid om at du bør ta noen store livsforandringer et lite skritt om gangen. Å gå fra å drikke en seks pakke med Dr. Pepper hver dag, for å fullstendig slette sukker fra kostholdet ditt, er ikke noe du kan oppnå på en dag. I stedet anbefaler treningseksperter og ernæringseksperter gradvis å redusere skadelige vaner, og sakte innføre sunne.

Image
Image

Det samme gjelder for våre kjæledyr. Du kan ikke innse hvor tett bundet hundens helse er til din egen. Våre furrige beste venner vil være involvert i alt vi gjør, så sørg for å inkludere dem i dine helsemål. Følgende 7 enkle og smertefrie endringer i din daglige rutine kan ha noen ganske store fordeler for deg og din valp.

Gå til sengs 30 minutter tidligere

Voksne trenger en full 6 til 8 timers søvn hver natt for å fungere som sitt beste. Mangel på søvn har vært knyttet til hjertesykdom, angst, depresjon og flere andre plager. Hvis du ikke hviler og føler seg perky, kan din intuitive ung forstå det, og begynne å føle stresset ditt. For ikke å nevne, er en søvnig, cranky hooman mindre sannsynlig å engasjere hunden sin i en morsom aktivitet som henting eller en tur til parken.

Image
Image

Stå opp 30 minutter tidligere

Bare en ekstra halv time om morgenen er det nok tid til å passe i en rask spasertur med hunden din, i stedet for den vanlige pottepause i bakgården. Den friske morgenluften er forfriskende for å hjelpe deg å våkne opp og starte dagen på en positiv og sunn notat. I mellomtiden får hunden litt trening og litt kvalitetstid med sin favoritt hooman før du går av jobb. Frisk luft og mosjon er gode stressavlastere for dere begge, og kan bidra til å redusere separasjonsangst for valpen din.

Image
Image

Ta din spille sesh utenfor

Våre hunder elsker hvert øyeblikk vi bruker til å spille dumt og bli med i spill. Innendørs spill er flotte, men å komme seg ut er enda bedre. Bortsett fra de naturlige fordelene med frisk luft og D-vitamin fra sola, tar det tid til å hodet utenfor for formålet med lek oppfordrer deg til å fokusere på hunden din. De som velger utendørs lektider pleier å bruke mer av den verdsatte en på en gang med sine valper. De åpne områdene vil oppmuntre dere begge til å få mer mosjon også.

Image
Image

Bruk den målebollen

Når det gjelder fôringstid, er det lett å falle i en vane med å dumpe de samme gamle nomsene i bollen og bare gjette timing riktig beløp. På samme måte som vi, endrer våre hunders kostbehov basert på aktivitetsnivå og alder. Ta deg tid til å undersøke en diett som passer best for din ungdoms livsstil. Veterinærpersonalet er en god ressurs for diettrådgivning. Når du velger den beste maten for valpen din, må du være sikker på at du skal mate den anbefalte mengden. Et par ekstra kibbles kan legge opp på hunden din slik som noen ekstra cupcakes legger på oss!

Image
Image

Stopp og luk rosene

Hunder utforske verden med sine neser. I hennes bestselgende bok, Inne i en hund, Alexandra Horowitz sammenligner å trekke en hund sammen uten å la dem snuse sine omgivelser for å binde et barn i Disneyland. En spasertur er bare ikke så morsomt for våre valper hvis de ikke kan snuse ut tisseplassen på naboens postkasse, eller jakte på sporet av den irriterende ekornen. Vi har alle opptatt tidsplaner, men ta deg tid til og med for å la hunden lede deg på en tur. Enda bedre, finn en trygg, inngjerdet hundepark hvor de kan løpe fritt og fylle neseborene til hjerteinnholdet deres!

Image
Image

Prioritere det smilet

Tilstanden til en hunds tenner kan være en stor indikator på total helse. Sterk oppbygging av plakk og tartar kan føre til hjerte-, lever- og nyresykdom, for ikke å nevne tanntap, tannkjøttsykdom og smerte. Det er flere enkle måter å gjøre hundens tenner sunne en del av rutinen din. Spør din veterinær om anbefalinger som mat og vann tilsetningsstoffer, eller spesielle chews for å fremme tannhelse hvis pupen din ikke tåler børsting. Hvis dental helse allerede er et problem, ikke prøv å løse problemet hjemme. En profesjonell tannbehandling kan være nødvendig for å få hundens smil sunt igjen før du begynner å pusse eller behandle hjemme.

Image
Image

Merk kalenderen din

Dr. Melissa Beall fra IDEXX Laboratories rapporterer at 34% av lysehunder og 12% av hundehunder i USA har noen form for intestinale parasitter, og dødelig hjerteorms sykdom rammer hunder i alle 50 tilstandene. Mange månedlige hjerteorm og loppeforebyggende stoffer inneholder stoffer som også bidrar til å forhindre og kontrollere båndmurer, piskorm, hookworms, rundorm og ekstremt skumle crawlies som flått, øremider og Sarcoptic mange mites (Scabies). Noen parasitter er overførbare til mennesker, spesielt små barn. Andre kan være livstruende og kostbare å behandle. Bare få sekunder i måneden tar det å gi behandlingene, kan forhindre mye forverring og sorg.

Husk at store livsstilsendringer ikke skjer over natten. Din valp vil ikke mer enn å se deg lykkelig og sunn. Heldigvis er det morsomt og enkelt for dere to å jobbe med å komme dit sammen.
Husk at store livsstilsendringer ikke skjer over natten. Din valp vil ikke mer enn å se deg lykkelig og sunn. Heldigvis er det morsomt og enkelt for dere to å jobbe med å komme dit sammen.

Utvalgt bilde via @ TheodoreHung / Instagram

Anbefalt: