Logo no.sciencebiweekly.com

Er det normalt for valper å sitte mens du spiser?

Er det normalt for valper å sitte mens du spiser?
Er det normalt for valper å sitte mens du spiser?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Er det normalt for valper å sitte mens du spiser?

Video: Er det normalt for valper å sitte mens du spiser?
Video: Предупреждение! Тренировки во время голодания могут навредить вам 2024, April
Anonim

Valper er i en konstant tilstand av læring, og dette manifesterer seg av og til i noen merkelige og tilsynelatende uforklarlige oppføringer. Som pupen lærer å samhandle med verden rundt seg og arbeider for å forstå dine forventninger til sin atferd, kan han utvikle noen merkelige vaner. Mesteparten av tiden, noe som å sitte mens du spiser, er ingenting å være bekymret for.

Image
Image

Komfort

Noen pupper bare liker å sitte ned for et godt måltid. Det er ikke nødvendigvis en vanlig oppførsel, men hunder gjør generelt det de liker. Hvis hunden din har en tendens til å ta måltidene sitt, kan det bare være et spørsmål om personlig preferanse. Mye som mennesker har hundene en tendens til å bygge vaner basert på hva som fungerer best for dem; dette kan inkludere sit-down dining.

Opplæring

Å lære hunden å sitte før du spiser er en utmerket metode for å bygge pålitelighet og tålmodighet inn i valpen. Imidlertid kan denne treningsprosessen noen ganger forvirre hunden, noe som fører til at han gjentatte ganger står og sitter under måltider. I disse tilfellene er det best å ignorere noen oppførsel utover den opprinnelige sitte og la ham finne ut resten for seg selv. Oppførselen vil sannsynligvis forsvinne over tid hvis den ikke forsterkes.

Bowl Høyde

Store hunder skal ikke spise eller drikke fra boller som sitter på bakken. Bøying ned for å nå disse bollene kan forårsake stress på ryggen og halsen. Hvis du har en stor rase hvalpe, og han ofte sitter eller ligger nede for å spise, kan det være at det strekker seg ned til bollen, noe som gir ham noe ubehag. Bytt til en forhøyet bolle og se om atferden endres.

Helse bekymringer

Det er alltid mulig at nysgjerrig oppførsel fra valpens side har noe å gjøre med et helseproblem. Hvis valpen din plutselig har begynt å sitte ned til måltider, kan det tyde på at han opplever en slags nød. Hans rygg kan være sår, hans mage opprørt eller han kan generelt føle seg syk. Hvis du er bekymret for valpen, og han ser ut til å vise tegn på ubehag, ta han inn på veterinærkontoret din for en full kontroll.

Av Todd Bowerman

Anbefalt: