Logo no.sciencebiweekly.com

Den beste typen innvendige hunder for små hjem

Innholdsfortegnelse:

Den beste typen innvendige hunder for små hjem
Den beste typen innvendige hunder for små hjem

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Den beste typen innvendige hunder for små hjem

Video: Den beste typen innvendige hunder for små hjem
Video: Raised Dog Kennel Flooring for PRO Dog Runs 2024, April
Anonim

Mens hunder av alle raser gjør med trangt boenhet, er noen bedre egnet for mindre rom enn andre. Hunder som er mindre energiske kan være bedre egnet til å begrense et lite hjem enn de som trenger mye fysisk trening. Vurder å vedta en eldre hund. Uavhengig av raseegenskaper, krever de fleste hunder mindre trening når de alder.

Hunder som foretrekker å sove for å hente, gir gode, småbeboere. kreditt: Annie-Claude Bédard / iStock / Getty Images
Hunder som foretrekker å sove for å hente, gir gode, småbeboere. kreditt: Annie-Claude Bédard / iStock / Getty Images

Generelle hensyn

Vurder din spesielle situasjon. Hvis du bor i en liten leilighet eller et condominium, kan en mindre voksenavdeling være best for å holde fred med naboene. Hvis du jobber lange timer, er en uavhengig hund mindre sannsynlig å lide av depresjon enn en avhengig hund. Mens noen raser har generelle egenskaper som kan være hensiktsmessig for små hjem, må du huske på at enkelte hunder har forskjellige temperament. Vær forberedt på å imøtekomme hundens personlighet, selv om han ikke overholder typiske egenskaper. Uansett hvilken rase du velger, innser at hver hund trenger regelmessig mosjon og masse menneskelig interaksjon.

Små hund raser å vurdere

Selv om små raser kan virke perfekt for små mellomrom, er det ikke alltid tilfelle. Noen små raser, som Jack Russell terrier, har høye energibehov og kan bli frustrert uten god plass til å leke. Imidlertid er andre små raser perfekt for små boarealer. Cavalier King Charles spaniels er vennlige og flotte med barn. Selv om de er naturlig atletiske og glade for å tråkke i parken, elsker de også å snuggle. De pleier å bli ensomme, så det er best for eiere som er hjemme om dagen. Maltesisk kaste lite og er flott for første gangs eiere på grunn av deres vennlige natur og enkel opplæring. Deres silkeaktig hår ber om å bli petted, men fordi malteserne er små og delikate, er rasen ikke anbefalt for hjem med små barn.

Større hund raser å vurdere

Små boligkvarterer begrenser ikke nødvendigvis eierne til små raser. Bulldogs er ekstremt kjærlig; eiere bør være forberedt på mange slurvete kyss. I tillegg til sterk familie lojalitet, er bulldoger vennlige til fremmede, så de er flotte kjæledyr for eiere som liker å underholde venner. De elsker å slappe av, men trenger regelmessig trening for å unngå fedme. En enorm mastiff kan virke som den minst sannsynlige rasen for små mellomrom, men disse familievennlige hundene er faktisk lav energi og foretrekker å henge ut på sofaen for å løpe rundt ute. Mastiffs kan nå 220 pounds, så hvis din lille plass er rotete med møbler og arvestykker, kan en mastiff kanskje ikke navigere i et rom uten å bryte ting.

Gamle og spesielle behov hunder

Innbyggere i småboliger kan finne den perfekte hunden ved å velge et redningsdyr i stedet for en valp. Greyhounds er opplært til å kjøre på opptil 45 km / t, men når de er pensjonert, er de glade for å tilbringe de fleste av dagene sine napping. De er fulle, men også svært intelligente og enkle å gifte seg med. Disse slanke, kongelige hundene blir ofte forlatt når de er for gamle til å løpe. Sjekk din lokale greyhound redningsgruppe eller dyrehjem for en ny familie venn. Hytter er også fulle av hunder med spesielle behov som ofte gjør det bra i små mellomrom. Eldre hunder og de med helseproblemer kan være ledsagende følgesvenner, uavhengig av rasen, så lenge eierne er forberedt på å gi veterinærpleie.

Anbefalt: