Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan Breed Ringneck Papegøyer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Breed Ringneck Papegøyer
Hvordan Breed Ringneck Papegøyer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan Breed Ringneck Papegøyer

Video: Hvordan Breed Ringneck Papegøyer
Video: Buenos Aires - Argentinas utroligt lys og sjælfulde hovedstad. Gæstfri og nem at immigrere 2024, April
Anonim

Ringneck papegøyer, også kjent som indiske ringneck papegøyer, er slående, mellomstore fugler med fjær som vanligvis er blå, grønn eller gul. Som navnet tilsier, har mannlige papegøyer en fargerik ring rundt halsen deres. Hunnene har også en ring, men det er svakere. Sammenlignet med andre papegøyearter, er ringneck papegøyer relativt lette å avle. Ringneck papegøyer er imidlertid veldig intelligente og krever konstant omsorg og opplæringstrening, og avl av dem kan noen ganger være vanskelig på grunn av deres finaktige natur.

Image
Image

Trinn 1

Velg et par sunne fugler for å avle. Velg alltid fugler med gode genetiske historier og ingen helseproblemer eller uønskede egenskaper.

Steg 2

Fraskilt ditt avlspar av ringnecks fra andre par. Ringneck-papegøyer er ikke kompis for livet og vil ofte miste interesse eller forsøke å bytte partnere hvis de kan se andre fugler.

Trinn 3

Hold avlsparet sammen i en aviary, slik at de blir kjent med hverandre.

Trinn 4

Se på fuglene dine nøye. Hvis din kvinne ikke er interessert i paring ennå, kan hun skade hanen. Du kan løse dette problemet ved å klippe sine vinger.

Trinn 5

Begynn å mate dine ringneck papegøyer med en diett rik på kalsium og vitaminer flere uker før du planlegger å avle dem.

Trinn 6

Breed din ringneck papegøyer. Ringneck papegøyer har en tendens til å avle om vinteren, mellom desember og februar. Men kaldt vær kan noen ganger føre til problemer med eggene, så hvis du vil avle dine fugler i varmere vær, må du ikke sette en hekkeboks inn i hovden til våren.

Trinn 7

Gi fuglen en hekkeboks. Denne boksen kan være tre eller metall, og du kan enten lage den eller kjøpe den. Den skal være ca 10 inches lang med 10 inches bred og minst 20 inches dyp. Å sette denne boksen i hoveden vil oppfordre dem til å avle.

Trinn 8

Fyll boksen med et strømprodukt som trebøyler.

Trinn 9

Vent til ringenes papegøyer raser. Når nestingsboksen er i fugl, og den har nådd vintersesongen, bør ringneck papegøyer naturlig avle av seg selv.

Trinn 10

La foreldrene inkubere eggene.

Trinn 11

Se på foreldrene for å sørge for at de er fôring og omsorg for kyllingene etter at de luker. Ringneck papegøyer er veldig sosialt, og i motsetning til mange andre papegøye typer, trenger ikke ringneck papegøyekyllinger å bli håndmated og oppdrettet av mennesker for å bli kjæledyr. Men som andre papegøyer, vil ringnecks av og til forlate eggene, og i så fall må du ta over.

Anbefalt: