Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan stoppe en hund fra å spise poop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stoppe en hund fra å spise poop
Hvordan stoppe en hund fra å spise poop

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan stoppe en hund fra å spise poop

Video: Hvordan stoppe en hund fra å spise poop
Video: What to Do After a Tick Bite - Johns Hopkins Lyme Disease Research Center 2024, April
Anonim

Coprophagia er avføring-spising. Det er naturlig for en morhund når syke valper for å oppmuntre avføring og holde redet rent, men det er ikke hensiktsmessig ellers. Behandle medisinske forhold med veterinæren din, og bruk metoder for å rekonstruere hunden din som fjerning av avføring og positiv eller negativ forsterkning for å ødelegge avfallsvanen.

"Hva har vi her?" kreditt: schulzie / iStock / Getty Images
"Hva har vi her?" kreditt: schulzie / iStock / Getty Images

Veterinærbesøk

Medisinsk problemer kan forårsake koprofagi. Veterinæren din vil gjøre tester for å utelukke hvilken som helst type sykdom som kan føre til at hunden din spiser avføring, inkludert Cushings syndrom, diabetes, intestinale parasitter, hypertyreoidisme og malabsorpsjonssyndrom. Noen hunder på kortikosteroider kan spise avføring.

Umiddelbar fjerning

Hver gang hunden din går ut for å avlaste seg, gå med ham, selv om du har en inngjerdet hage. Ta en baggie med deg og hent straks feces for å avhende den. Hvis du har flere kjæledyr, plukk opp hverandre når de går potty utenfor.

Positiv forsterkning

Lær hunden din, la det være. Når hunden nærmer seg et upassende element, kommandoen, "La det være", og distrahere hunden med et leketøy som får sin oppmerksomhet. Lov og behandle hunden, og gi ham leketøyet. Noen hunder lærer raskt og vil reagere raskt på en skarp verbal kommando. Andre er mer sta. Leash en sta hund og ta ham nær avføring. Gi kommandoen La det forlate og hindre hunden fra å nå avføringen. Gi ham mye kjærlighet og en godbit når han relelles. Du må øve på forskjellige steder på ledelsen til hunden reagerer på Leave It-kommandoen på en pålitelig måte.

Negativ styrking

Prøv å bruke en høy lyd fra en avstand for å skjule hunden din når han sniffer avføring og før han spiser den. Et lufthorn bør gjøre jobben, men bruk den ikke for nær ham - det kan påvirke hørselen. Og det vil trolig forstyrre naboene dine, hvis de er nært.

Endre smaken

Smakfjerninger som er utformet for å holde hunder fra munnstykker er generelt svært bitter, så hunder unngår dem etter en smak. Spray en avskrekkende på hver avføring for å holde poochen din fra å spise dem. I mellomtiden legger du til hundens mat, slik som hermetisert gresskar, kjøttmørtel, knust ananas, svovel eller surkål. Disse matvarene forandrer smaken og lukten av hundens avføring. Mange hunder vil ikke spise avføring med disse elementene i dem. Dyrebutikker bære produkter for å sette på hundens mat spesielt for dette formålet.

Litter Box Tips

Flytt kattestrømsboksen til et mindre rom, for eksempel et vaskerom eller et bad med en dør. Sett en baby gate i døråpningen for å hindre at hunden kommer inn i rommet. Katten din kan hoppe over porten for å gjøre forretningen sin. En hette med deksel vil holde noen hunder ute av søppelet, men det er ikke en idiotisk avskrekkende.

Anbefalt: