Logo no.sciencebiweekly.com

Driftsveiledning for PPT-101 støtdemper

Innholdsfortegnelse:

Driftsveiledning for PPT-101 støtdemper
Driftsveiledning for PPT-101 støtdemper

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Driftsveiledning for PPT-101 støtdemper

Video: Driftsveiledning for PPT-101 støtdemper
Video: Douglas Cutter, MD / HCA Virginia Sports Medicine 2024, April
Anonim

Mange eiere trener lett hundene sine gjennom positiv forsterkning - godteri, kjærlighet eller ros. Noen hunder er imidlertid envis eller for spennende og krever straff for å lære at en oppførsel er uønsket. Støtkraven er en straffemetode for trening av stædige eller spennende hunder. Eieren legger kragen på hunden og styrer den med en fjernkontroll. Når hunden utfører en uønsket oppførsel, som å trekke på bånd eller bjeffer, trykker eieren på knappen for å støte på hunden. De fleste krager har mulighet til å avgive et pip før det blir sjokkert, så hunden kan knytte bippet med sjokket. Til slutt kan eieren høre lyden og minimere behovet for å sjokkere hunden.

Image
Image

Trinn 1

Sett glidespenne på kragen med ribbingen vendt oppover. Løft enden av kragen opp gjennom glidespenne og trå den over lengden på kragen gjennom glidespenne.

Steg 2

Test krageformet på hundens hals og foreta nødvendige justeringer med glidespenne. Det er for stramt hvis du ikke kan stikke en finger under en vinkel.

Trinn 3

Fjern de to skruene på hver side av mottakeren (sjokkermekanismen). Installer batteriene, observere riktig polaritet. Den store hundekragen bruker et 9 volt batteri; Den lille hundekragen bruker et 6 volt batteri.

Trinn 4

Sett på skruene på mottakeren.

Trinn 5

Slå på mottakeren og velg en driftsmodus: Modus 1 er automatisk avstengning etter 45 minutters inaktivitet; Modus 2 er manuell avstenging. Hvis du foretrekker modus 1, se etter prikken på mottakeren og juster den nøye til prikken på fjernkontrollen. Fjern mottakeren og fjernkontrollen etter tre sekunder eller når du hører kort pipetone. Hvis du foretrekker modus 2, forlater du mottakeren og fjernkontrollen med punktene lukk og justert i tre sekunder eller til du hører to korte pip.

Trinn 6

Se treningsvideoen som fulgte med sjokkkragen.

Trinn 7

Legg kragen på hunden din og begynn å trene, men legg ikke kragen på lenge. Kontroller regelmessig hundens hals for irritasjon. Pass på at knastene er fast (men ikke tette) mot hundens hals.

Trinn 8

Rengjør sondene med alkohol regelmessig.

Anbefalt: