Logo no.sciencebiweekly.com

Undersøkelse: Hunderkreft forbundet med vanlige gresskemikalier

Innholdsfortegnelse:

Undersøkelse: Hunderkreft forbundet med vanlige gresskemikalier
Undersøkelse: Hunderkreft forbundet med vanlige gresskemikalier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Undersøkelse: Hunderkreft forbundet med vanlige gresskemikalier

Video: Undersøkelse: Hunderkreft forbundet med vanlige gresskemikalier
Video: Surviving a Black Hole | Uncovering Hidden UAP Data with Avi Loeb 2024, April
Anonim

Bilder av: Michal Bednarek / Bigstock

Alarmerende forskning kobler canine malignt lymfom (CML) med plenen plantevernmidler, og har kanskje implikasjoner på virkningen av kjemikalier på mennesker også.

Gårder og plener forbli bokstavelig talt under kjæledyr for mye av tiden sin, og nå viser ny informasjon fra Tufts University at pesticider som brukes i plenen kjemikalier er knyttet til to typer canine kreft. Kjemikaliene som inneholdt 2, 4-D spesielt økt bekymring, som forskere fant at plen kjemikalier kan reise i jorden til verft og selv i hjemmet. Hunder hvis eiere ikke sprayer sine gårder med plantevernmidler, har gitt urinprøver som viser kjemikalier, og forskerne mener at resultatene deres kan ha betydning i fremtidige studier av humane kreftformer.

Relatert: Hunderkreft Overlevende beviser at du kan lære en gammel hund nye triks!

Den seksårige studien spurte hundenes eierne spørsmål om bruk av plantevernmidler, spesielt de som er profesjonelt brukt. Basert på resultatene av spørsmålene fant de at risikoen for ondartet lymfom hos hunder (CML) var 70% høyere hos de som brukte plenekremer. De fant også at i de som rapporterte at de brukte selvpålagte insektsvekstregulatorer, var risikoen for kreft hos hundene høyere.

Tidligere forskning har vist at herbicider kan forårsake CML, og at herbicider som inneholdt 2, 4-D fordoblet risikoen for CML hos hunder hvis eiere brukte 2, 4-D fire eller flere ganger per år.

Enkelte raser som inkluderer Beagles, Shetland Sheepdogs, Scottish Terriers, West Highland White Terriers og Wire Hair Fox er også mer utsatt for blærekreft på grunn av en genetisk predisposisjon. Dyr er utsatt for kjemikalier fra innånding, inntak eller hudkontakt. Det er ingen kjent tidsperiode at det å bevare kjæledyr er bevist å være borte fra berørte områder.

Relatert: FDA Advarer Pet foreldre om hud kreft krem

Resultatene viste at kjemikalier ble detektert i gressrester fra sprøytede plener og fra ubehandlede plener, noe som fører forskere til å tro at kjemikalier kan "drive" fra nærliggende sprøyteområder. Andre studier har vist at boliger har vist seg å ha 2, 4-D forurensning inne før og etter påføring av plantevernmidler, noe som tyder på at kjæledyr absorberer kjemikalier i sine poter og sporer dem gjennom hele huset. Resultatene av den studien var slik at det ble foreslått fjerning av sko ved døren når du kom inn i hjemmet, kan gjøre en forskjell i innendørs kjemiske restnivåer.

Forskere er motivert av forbindelsen til å gjøre videre forskning med korrelasjonen i mennesker. Non-Hodgkin's lymfom er histologi og epidemiologi ligner det som CML, og eksponering for 2, 4-D er blitt koblet sammen. Den velkjente bekjempelsesmiddel-runden er best kjent for 2, 4-D-ingrediensen og beskyldninger av økt motstand i ugress på grunn av bruken er vanlige.

Anbefalt: