Logo no.sciencebiweekly.com

Vedta en pensjonert politiet eller hærhund

Vedta en pensjonert politiet eller hærhund
Vedta en pensjonert politiet eller hærhund

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vedta en pensjonert politiet eller hærhund

Video: Vedta en pensjonert politiet eller hærhund
Video: Chipoo Dog Breed Information - Are they kid friendly | Chipoo Dogs 101 2024, April
Anonim

Pensjonert politiet og militære arbeidsdyr gjør gode kjæledyr. De er sterkt lojale og beskyttende for deres mennesker. Disse hundene er sjeldne funn, men som de vanligvis blir vedtatt av sine håndterere når de går på pensjon fra militær- eller politidrift. Men noen få organisasjoner er spesialister på å vedta disse kjæledyrene til kjærlige hjem. Når du har funnet den riktige hunden, må du fullføre en streng adopsjonsprosess. Dette sikrer at hver hund finner et kjærlig, omsorgsfullt "evig hjem", og hver enkelt familie finner en hund som passer godt i familienheten.

Image
Image

Trinn 1 - Finn en pensjonert militær arbeidshund eller politihund fra en redning som omhandler disse dyrene. Noen av disse er koblet sammen i

Steg 2 - Fyll ut et adoptjonsprogram med redningsgruppen du har valgt, og gi personlige og veterinære referanser. Adopsjonskoordinatoren vil gjøre en grundig bakgrunnskontroll for å sikre at du er et passende potensielt hjem for en pensjonert politimann eller en militær arbeidshund.

Trinn 3 - Vert for adopsjonskoordinatoren for et besøk på hjemmet og møt og hilse på. Adopsjonskoordinatoren sørger for at hjemmet ditt møter sikkerhetsstandarder for adopsjon, og gjennomfører et kort intervju med deg for å forklare adopsjonsprosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Trinn 4 - Møt ditt potensielle nye familiemedlem. Ikke alle hundene er en kamp for alle mennesker; hjørnetenner har varierte personligheter akkurat som mennesker. En møte-og-hilsen med hunden du har valgt, vil sikre at du passer perfekt til hverandre. Mange kjæledyr returneres til å redde og hylle hvert år fordi de ikke klarte seg godt med menneskene deres; Dette er stressende for både hunden og mennesket.

Trinn 5 - Delta i en opplæringsklasse med ditt nye familiemedlem. Pensjonert politiet og militære arbeidsdyr er høyt utdannede, høyt disiplinerte dyr; Treningsklassen er mer til gavn for mennesket og lærer deg hvordan du skal samhandle med ditt nye kjæledyr. Disse klassene vil hjelpe deg med å utvikle et dypt bånd med din nye beste venn.

Av Maggie O'Leary

Anbefalt: